Canlı desteklerin hiçbir işe yaramaması hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dostlar hangi sitede olursam olayım hiç bir canlı destek bir işe yaramıyor. aramızda canlı destek varsa kusura bakmasın fakat bunun sebebi canlı destek mi yoksa acaba çalışan olarak tutulan canlı desteklere yeterince imkan mı verilmiyor gercekten kanser olacağım

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bence bunun sebebi kullandığın siteden kaynaklı. Ben daha önce 2 kere canlı desteğe isim dusmustu ve işini halletmistim. Siteden siteye değişiyor demek ki

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bence bunun sebebi kullandığın siteden kaynaklı. Ben daha önce 2 kere canlı desteğe isim dusmustu ve işini halletmistim. Siteden siteye değişiyor demek ki
siteden siteye değişiyor olabilir ya şu an mesela canlı bir yandan canlı destek ile konuşuyorum 1 saattir 2 işlem yaptırdı bana daha

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aslında çoğu zaman işini kolaylıkla hallederler ancak şöyle bir durum var bazı firmalar o firma hakkında hiç bir şey bilmese dahi birilerini işe alıyor. Daha düşük ücret vs. sebeplerden bu durumda da canlı destekteki kişi ilgileniyorum diyip sadece oyalar insanı yapacak bir şey yok

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Siteden siteye değişir. Çoğuna robot veya aracı firma bakıyor zaten.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
dostlar hangi sitede olursam olayım hiç bir canlı destek bir işe yaramıyor. aramızda canlı destek varsa kusura bakmasın fakat bunun sebebi canlı destek mi yoksa acaba çalışan olarak tutulan canlı desteklere yeterince imkan mı verilmiyor gercekten kanser olacağım
o siteden siteye değişiyor ben hiçbirzaman canlı destekden şikayetçi olmadım özelikle apple canlı desteğinden

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bazen ben de kanser oluyorum bugün bi epin sitesinden alışveriş yapacağım telefon numaramı doğrulamam lazım ama maili doğrulamam lazım ilk önce maile falan da doğrulama gelmiyor manuel gönderin diyorum gönderiyorum diyor gelmiyor hiçbir şey robot gibi sürekli hep aynı şeyleri atıyor copy paste yapıyor herhalde bir de sürekli konuşmayı kapatıyor açıyorum tekrar kapatıyor garip insan küfür etmesinde ne yapsın buna yani gerçekten çileden çıkarır

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
canlı destek onerı ve taleplerınız dogrultusunda kısıtlı olarak ımkan sunar ve sıze yardımcı olmaya calısır gerısı yalan dolan takılmayın

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam siteden siteye değişiyor genelde işim düştüğü zaman çözülüyor canlı desteğe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...