Arkaplan aslında daha açık fakat render programı anlamadığım şekilde tüm görüntüyü karartıyor. Sahadaki beyaz nokta kısmını anlamadım. TeşekkürlerSahanın beyaz noktalı olması biraz bozmuş gibi birde arka plan biraz sönük (biraz daha açık bir arka plan olsa biraz daha iyi olabilir diye düşünüyorum) kalmış bunların dışında iyi. Eline sağlık. Ufak efektler, animasyonlar güzel olmuş.
Teşekkür ederim dostumMaç özetleri bu şekilde paylaşılsa çok daha güzel şeyler çıkabilir.
Çok güzel olmuş, ellerine sağlık. <3![]()
Sen İyimisin ? Böyle özetmi olur !Maç özetleri bu şekilde paylaşılsa çok daha güzel şeyler çıkabilir.
Çok güzel olmuş, ellerine sağlık. <3![]()
Bu kadar kısa şekilde olacağını kastetmiyorum. Sesli bir spiker ile, daha ayrıntılı bir şekilde böyle özeti çıkarılabilir diyorum.Sen İyimisin ? Böyle özetmi olur !
Bu bır mac Simulasyonu Anlık olarak verıyı sana aktarıyor Maç özeti farklı 90Dk Bir macın Önemlı anların ve gollerın kesitidir.Bu kadar kısa şekilde olacağını kastetmiyorum. Sesli bir spiker ile, daha ayrıntılı bir şekilde böyle özeti çıkarılabilir diyorum.
Bunun farkındayım zaten. Bende "Bu şekilde özet verilebilir" diyorum zaten.Bu bır mac Simulasyonu Anlık olarak verıyı sana aktarıyor Maç özeti farklı 90Dk Bir macın Önemlı anların ve gollerın kesitidir.
Sahadaki beyaz noktalar biraz bozmuş sahayı, ( beyaz noktalar dediğim sahadaki beyazlıklar) ne için öyle yaptığını tam anlamadım ama sade yeşil & koyu yeşil kullanılsa daha iyi olabilir gibime geldi bunu söylemeye çalışmıştım.Arkaplan aslında daha açık fakat render programı anlamadığım şekilde tüm görüntüyü karartıyor. Sahadaki beyaz nokta kısmını anlamadım. Teşekkürler![]()
Bu Çok saçma Bir fikir Kardeşim Yapma PERFOBunun farkındayım zaten. Bende "Bu şekilde özet verilebilir" diyorum zaten.
Anlık veri gönderimi için tasarlandığı bunun ile özet çıkarılamıyacağı anlamına gelmez.
Bence bu şekilde bir simülasyon ile özet çıkarılsa çok güzel olur.
O kısım komple çim deseni dostum. Sadece açık yeşil & koyu yeşil zemin yapsaydım çok sıradan duracaktıSahadaki beyaz noktalar biraz bozmuş sahayı, ( beyaz noktalar dediğim sahadaki beyazlıklar) ne için öyle yaptığını tam anlamadım ama sade yeşil & koyu yeşil kullanılsa daha iyi olabilir gibime geldi bunu söylemeye çalışmıştım.
TeşekkürlerÇok güzel eline sağlık