Arkanda
Ultra Üye
ben vga lcd monitör kullanıcısıyım fakat monitörümü birkaç aya değiştirmek istiyorum en büyük şikayetim ise monitörün üstünün kararması geceleri özellikle çok belirgin oluyor
bu olayı yaşamayan monitör türüne ne deniyor oled mi?
monitörler hakkında çok şey bilmiyorum kusura bakmayın
bu teknoloji ile yapılan monitörler çok pahalı mı ayrıca oled nedir?
sorun IPS panel olmaması
ekran kartım nvidia maalesef ve çok eskiMonitör olarak bilmiyorum ama AMD özel renk ayarıyla çok canlı yapabilirsin ben öyle kullanıyorum çok güzel oluyor
ben de IPS monitor kullanyorum diğerlerine göre biraz daha pahalı ama farkı çok bellibu teknoloji ile yapılan monitörler çok pahalı mı ayrıca oled nedir?
peki bana 3bini aşmayacak şekilde bu sorunu yaşamayacağım bir monitör önerisi yapabilir misiniz?ben de IPS monitor kullanyorum diğerlerine göre biraz daha pahalı ama farkı çok belli
soldaki oled sağdaki led
farklarının açıklamalarını googledan bakabilirsin
3k ya zorpeki bana 3bini aşmayacak şekilde bu sorunu yaşamayacağım bir monitör önerisi yapabilir misiniz?
mümkünse
Malesef Nvidia tarafında bir bilgim yok ama Nvidia nın AMD den geri kalacağını sanmıyorum vardır ayarı muhtemelen bi bakmanda fayda varekran kartım nvidia maalesef ve çok eski
fakat onuda yakında yenileyeceğim bu yazılımsal bir sorun yaratabilir mi nvidia tarafında bilgin var mı?
nvidia amdden yazılım tarafında daha stabil bu yüzden sorun çıkartmaz gibi fakat benim ekran kartım bayağı eski fakat destekliyor renk ayarlarınıMalesef Nvidia tarafında bir bilgim yok ama Nvidia nın AMD den geri kalacağını sanmıyorum vardır ayarı muhtemelen bi bakmanda fayda var
Hocam NVDIA'da da yapabiliyorsunuz renk ayarı. Detayı için youtube dan araştırın.ekran kartım nvidia maalesef ve çok eski
fakat onuda yakında yenileyeceğim bu yazılımsal bir sorun yaratabilir mi nvidia tarafında bilgin var mı?
Nvidia gördüğüm kadarıyla driver olarak eski ve yeni kartlarda çoğu zaman aynı oluyor driver arkadaşımda RTX 3060 var ama eski kart kullanan insanlarla aynı görünüyor driver ı ama tabii ki özellik farkları olabilirnvidia amdden yazılım tarafında daha stabil bu yüzden sorun çıkartmaz gibi fakat benim ekran kartım bayağı eski fakat destekliyor renk ayarlarını
evet hocam sadece açıp kapanabilen özellikler çoğalıyor diye biliyorumNvidia gördüğüm kadarıyla driver olarak eski ve yeni kartlarda çoğu zaman aynı oluyor driver arkadaşımda RTX 3060 var ama eski kart kullanan insanlarla aynı görünüyor driver ı ama tabii ki özellik farkları olabilir
hocam daha bu ayın sonu rtx 3060 alacağım bu yüzden monitör almam 2 3 ayı bulabilir sonrasında ise kaliteli bir monitör alacağım msi dışında hangi markalara güvenmeliyim?Msi alıp keyfine bak ips olsun ona dikkat et msi gerçekten güzel ekranlar yapıyor kararma falan da olmaz 3k ya biraz zor olabilir fakat arttırırsan paranı kaliteli bir şeye ver o yüzden 1 kere ver bütçene göre en iyisini al
Asus, msi, alienware bu markalardan şaşma en kaliteli ekranlardan bir zarar gelmezhocam daha bu ayın sonu rtx 3060 alacağım sonrasında ise kaliteli bir monitör alacağım msi dışında hangi markalara güvenmeliyim?
Yalnız o asus ve msi'dan kat be kat daha pahalı bildirmiş olayımalienware çok duymadım ama forumun en güvenilir üyelerinden biri dediyse doğrudur
hocam alıcaksan asus ürünlerini tercih edebilirsin bence fiyat perfomas güzel 1 ürünben vga lcd monitör kullanıcısıyım fakat monitörümü birkaç aya değiştirmek istiyorum en büyük şikayetim ise monitörün üstünün kararması geceleri özellikle çok belirgin oluyor
Evet, OLED monitörler yüksek kontrast oranı nedeniyle genellikle karanlık sahnelerde daha iyi performans gösterir ve bu nedenle "karartma" veya "blooming" sorunu yaşamazsınız. Bu, OLED monitörlerin piksel bazında aydınlatılması sayesinde gerçekleşir ve LED aydınlatmalı monitörlere kıyasla daha doğru bir siyah renk sunar. Ancak, OLED monitörler genellikle daha pahalıdır ve birçok oyuncu için en iyi seçenek olmayabilir.ben vga lcd monitör kullanıcısıyım fakat monitörümü birkaç aya değiştirmek istiyorum en büyük şikayetim ise monitörün üstünün kararması geceleri özellikle çok belirgin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?