obs stüdio çok iyi tavsiye ederim !Beyler, tam sistem bilgisayar topladım. Kendi çapımda eğlenmek için yayın ve ekran kaydı almak istiyorum. Konuya çok hakim değilim, kullanımı kolay, güzel bir program önerisi rica ederim.
obs stüdio çok iyi tavsiye ederim !Beyler, tam sistem bilgisayar topladım. Kendi çapımda eğlenmek için yayın ve ekran kaydı almak istiyorum. Konuya çok hakim değilim, kullanımı kolay, güzel bir program önerisi rica ederim.
Steam üzerinden indirildiğini ilk defa duyuyorum ve zaten steamden indirildiğinde 300 mb sa 350 mb oluyor Google üzerinden indirirse daha az yer kaplamış olurKesinlikle OBS hatta steam'den bile indirebilirsin.
Steam üzerinden indirildiğini ilk defa duyuyorum ve zaten steamden indirildiğinde 300 mb sa 350 mb oluyor Google üzerinden indirirse daha az yer kaplamış olu
knk obs ama eğer paran varsa steamden action alabilirsin yada ***** bulursan çok iyi kastırmıyorBeyler, tam sistem bilgisayar topladım. Kendi çapımda eğlenmek için yayın ve ekran kaydı almak istiyorum. Konuya çok hakim değilim, kullanımı kolay, güzel bir program önerisi rica ederim.
Ekran kaydında ekranın tamamını almıyor onu nasıl yapabilirim ?OBS benimde kullandığım rahat kolay ve refah bir video kaydı ve canlı yayın programıdır. Gerçekten başarılı bir program dilersen kullanabilirsin.
Tüm ekranı görüntüleyebilen bir yazılımdır.Ekran kaydında ekranın tamamını almıyor onu nasıl yapabilirim ?