Canlı yayında drop girme sorunu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, ben genel olarak oynadığım her oyunu canlı yayında insanlar ile oynamayı çok severim fakat bu 1....1 buçuk yıldır ne zaman canlı yayın açsam sürekli olarak yayınım drop yiyiyor ve sanki oyun 30 fps miş gibi gözüküyor yayında. İnternetim 100mbs ve 15 updatem var ve bir çoğu videoları araştırdım şu sunucuya alın bu sunucuya alın falan filan diyorlar hepsini denedim fakat bi verimlilik alamadım. Acaba bilgili arkadaşlar varsa destek olabilir mi. Teşekkür ederim...

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
bilgisayar özelliklerin neler ?

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bendede öyle bi sorun vardı bi arkadaşım internet sağlayıcını arayıp statik ip yaptır dedi yapdırdım harbiden düzeldi.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bilgisayar özelliklerin neler bir de eğer ram in düşük ise de drop yapabilir

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka tamamıyla sistemin ile alakalı bende eskiden yayın acıyordum fakat les gibi bilgisayarım vardi acayip kasiyodu Ram ile alakalı genelde

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yayını neyden verdiğin önemli eğer 2000 serisi ve üstü ekran kartın yoksa işlemciden vermeni öneririm onun dışında obsden uploadı 8k yapmamış olabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
obsden mi açıyorsun discord dan mı açıyorsun yayını nereden açtıgını belirtirsen yardımcı olabilirim özelden yaz istersen

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eğer ram in düşükse ondan kaynaklanabilir oyun ayarlarını dengleyip yayın ayarlarını kontrol edebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam bitrate'i düşük vermiş olabilirsiniz twitch stream settings yazarsanız karşınıza bir help sayfası çıkacaktır twitche ait oradaki ayarları yapın ve sisteminiz de idealse hiçbir sorun yaşamazsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...