Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
:yazı:

Casper, 180 Derece açılabilen Yeni Nirvana X500'ü inceleyecegiz.

Dizüstü bilgisayar Casper Nirvana X500, onuncu nesil Intel işlemcilerle daha iyi grafik birimleri getiriyor. 10 saate kadar pil ömrü ve büyük depolama kapasiteleri dikkat çekecek degerler arasında

Casper Nirvana X500, hem işlemci hem de grafik performansı açısından serideki çıtayı yükseltiyor.

Casper Nirvana X500 özellikleri ise şu şekilde;

15,6 inç Full HD ekrana sahip. Özel alüminyum menteşe sayesinde ekran 180 derece açılabiliyor. Kasa 19,7 mm kalınlığında ve 1,59 kg ağırlığında ve bunlara ekstra yansıma önleyici Özelliği'de bulunuyor.
İşlemci kısmında ise onuncu nesil Intel U işlemciler bulunuyor. Intel Core i3 ve i5 modellerinde G1, Core i7 modellerinde Iris Plus G7 grafik birimi kullanılmakta. Intel G1 grafik kartı, ortalama 2GB harici grafik kartından yaklaşık %12 daha yüksek performans ve G7 ise yaklaşık %78 daha yüksek performans sağlıyor.
32 GB DDR4 RAM ve 2 TB'a kadar SSD veya 1 TB'a kadar HDD + SSD hibrit seçenekleriyle cihazın 10 saate kadar pil ömrü var. WiFi 5 ve Bluetooth destekli ürünün temel modeli FreeDOS işletim sistemi ile oluşuyor. Fiyat konusuna gelirsek i5'li varyantların 6 bin TL'den i7'li varyantların ise yaklaşık 8 bin TL'den başladığını söyleyeyim.

:resim:

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Fired from Heaven✔
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
gayet zarif ve hoş bi ürün cıkarmıslar alınır güzel post eline saglık.

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Konu güzel emeğine eline sağlık kral fiyatı ne bunun

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Laptopum eskiyor bu bilgilendirme gayet yararlı teşekkürler buna benzer modeller vb biliyorsan paylaşırsan sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Güzel bir laptop arıyordum çok güzel konu eline sağlık dostum

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
özellik olarak gayet hoş görüntü olarakta çok kaliteli duruyor fiyatına göre gayette makul ama ülkeye giriş ücreti mi 8bin yoksa saf brüt şekilde mi acaba

bruh
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Gaayet iyi benim görüşümce üniversitede kullanılabilir derecede ve rahat 2-3 yıl götürür fakat çok ince olduğu için kırılması kolay olur o konuda pek endişeliyim..

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Casper marka ben de hep kötü izlenim oluşturdu. O yüzden alınmaz gibime geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...