evet ayrıca coğu seyi birlestirme ve alta alma özellikleri var. böyle HD yapmayıda az sonra denicemBen çoğu tasarımımı canva ile yapıyorum bulamadığım içeriklerin hepsi canva da var
Boyutlar için farklı bir program kullanmalısınız pro sürümünü almadıkça canva'da boyut aynı kalıyor.Çift monitör için boyutu arttırsak yeterli olur mu acaba ? veya genişlikleri toplayıp manuel yazsak
Alta alma özelliğinden haberim yoktu bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürlerevet ayrıca coğu seyi birlestirme ve alta alma özellikleri var. böyle HD yapmayıda az sonra denicem
Çift monütere geçicem ne yapabiliriz peki 2 sinede kapsayan yani 2 sindede aynı kağıt olmicak ikiside bir tek kağıtta olucak.
Anladım teşekkürler yanıt için.Boyutlar için farklı bir program kullanmalısınız pro sürümünü almadıkça canva'da boyut aynı kalıyor.
Post automatically merged:
Güzel yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Bu yorumlar beni youtube için teşvik ediyor cansınız <3
O konuda pek bi bilgim yok wallpaperı 2 ye ayırıp dene.Çift monütere geçicem ne yapabiliriz peki 2 sinede kapsayan yani 2 sindede aynı kağıt olmicak ikiside bir tek kağıtta olucak.
İsterseniz gelebilir öyle bir video.Elinize sağlık telefondada kullanılan boyutta tasarlamak daha iyi olur bence