Verir heraldeCapslock açık diye uyarı vemiyormu
Dostum ya konulardan hiç anlamıyorsun ya da dalga geçiyorsun bir soruyu sormadan önce araştır. Bir yazılım programı var içeriğinde yazılım dilleri var bu yazılım dillerinden biri visual basic ve bu dil ile uygulama yazabiliyorsun bu da uygulama içeriğinde kullanılabilir başlıkta da amacı belirtilmiş bir koddur lütfen tüm konulara aynı yorumu yapma.Ne için bu ?
Kardeşim ben aslında kodlama yapmak istiyen birisiyim, ama dilleri filan bilmiyorum foruma 2015 te katıldım 2017 ve 18 de ara verdim baya, ilk zamanlarda kodlamayla ilgili yazılar yazılmıyordu, anlayacağınDostum ya konulardan hiç anlamıyorsun ya da dalga geçiyorsun bir soruyu sormadan önce araştır. Bir yazılım programı var içeriğinde yazılım dilleri var bu yazılım dillerinden biri visual basic ve bu dil ile uygulama yazabiliyorsun bu da uygulama içeriğinde kullanılabilir başlıkta da amacı belirtilmiş bir koddur lütfen tüm konulara aynı yorumu yapma.
Anladım sıkıntı yok :d Klavye ile ilgili bir uygulama da kullanabilirsin nerede kullanacağın konusunda özgürsün.Kardeşim ben aslında kodlama yapmak istiyen birisiyim, ama dilleri filan bilmiyorum foruma 2015 te katıldım 2017 ve 18 de ara verdim baya, ilk zamanlarda kodlamayla ilgili yazılar yazılmıyordu, anlayacağın
yabancısıyım biraz ayrıca ben onu sormadım . capslok açıp ve kapamayı ne için kodlar bir insan onu merak ettim sadece ?
thanks bro .Anladım sıkıntı yok :d Klavye ile ilgili bir uygulama da kullanabilirsin nerede kullanacağın konusunda özgürsün.
Some people's maybe need these codes.I didn't understand the real reason why this topic was created, to use capslock?
yok la caps lock da uyarı vermiyor shift de veriyor yapışkan tuş diye onuda kapatabiliyorsunCapslock açık diye uyarı vemiyormu