CaptainGX dolandırıcılık şikayeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhabalar yakin zamanda bu sahis tarafindan dolandirildigim ve bu tuzaga baskalarinin da dusmemesi ayni zamanda yetkililerinde bu sahis hakkinda yaptirim uygulamasi adina bu konuyu acma geregi duydum. Forumdan konusunu gormem uzerine discord uzerinden iletisime gectim, elinde key olmadigini ve direkt gelistiriciyle konusmam gerektigini soyledi. Tabii ilk basta guvenmedim ancak kefil oldugunu ve herhangi bir sorunda cozebilecegini soyledi. Iletisime gectik, odeme asamasinda ise
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu ilani satin almam gerektigini soyledi (sozde gelistirici sahis). Ardindan 2500 TL karsiliginda (hilenin fiyati 120 dolar, kapora olarak 60 dolar istedi) satin aldim. Teslimat istedigimde ise bu sozde "gelistirici" arkadas, bakiyenin hesabinda olmasina ragmen enesin ona paypal uzerinden atmasi gerektigini soyledi. Ertesi gun yalanlar basladi tabii, ulasamiyormus bekleyecekmisim falan filan yalanlar dolanlarla gunlerdir oyaliyor. Asagida aradiginiz her turlu ispat var.

Almami istedigi ilan ve aldigima dair kanit:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

dbc6nwo.jpg

g4qvvjx.jpg

iyh9slz.jpg

9inqt6g.jpg
t8co6hx.jpg

Son olarak bugun de sordum bu da bardagi tasiran son damla oldu zaten.

brg7bp6.jpg

Üye
dostum ben daha kendisinden bir kaç hafta önce 3 bin değerinde spoofer aldım ve halen de kullanıyorum direkt eternall den aldım ve sorun yaşamadım hileyi başkasından alıyorsun parayı başkasına ödüyorsun ama o kişiyi şikayet etmek yerine başkasını şikayet ediyorsun apkmöşhçahakmöşlhahlöş

içime sinmedi direkt müşterisi olduğum için eternall ile konuştum bana direkt dekontları attı sen niye dekontları buraya atmadın? onuda geçtim end ile olan konuşmanın devamı nerede end konuşmaları eternalle atmış adamın ölmüş kardeşine ve kanser hastası annesine sövmüşsün beş para etmez senin karakterin onları niye atmadın???? neden önemli yerleri atmadın dostum

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dostum ben daha kendisinden bir kaç hafta önce 3 bin değerinde spoofer aldım ve halen de kullanıyorum direkt eternall den aldım ve sorun yaşamadım hileyi başkasından alıyorsun parayı başkasına ödüyorsun ama o kişiyi şikayet etmek yerine başkasını şikayet ediyorsun apkmöşhçahakmöşlhahlöş

içime sinmedi direkt müşterisi olduğum için eternall ile konuştum bana direkt dekontları attı sen niye dekontları buraya atmadın? onuda geçtim end ile olan konuşmanın devamı nerede end konuşmaları eternalle atmış adamın ölmüş kardeşine ve kanser hastası annesine sövmüşsün beş para etmez senin karakterin onları niye atmadın???? neden önemli yerleri atmadın dostum
Sen muhtemelen ya arkadaşı oluyorsun ya da ta kendisi. Şimdi kendini zeki sanan mahlukat iyi dinle.

1. İlk olarak sen onun ne müşterisisin ne de ondan herhangi bir ürün aldın, 3 bin değerinde spoofer aldım demişsin, bir kere '' 3 bin değerinde'' diye bir para birimi yok önce bunu öğren. Burada hile demiyorsun spoofer diyorsun çünkü hilenin ispatını herkes ister ve kolayca ispatlanabilir ancak spoofer kolayca ispatlanamayacağı için rahatça sıyrılabileceğini düşünüyorsun.

2. Parayı başkasına ödeyip ödememem önemli değil, burada asıl önemli olan şey, forumdaki satıcının yönlendirmesiyle o kişiyle konuştum ve para gönderdim. Bu satıcı kendisi kefil oldu ve herhangi bir sorunda çözebileceğini söyledi. Ben kendi kendime o şahısı bulup para göndermedim hile almak istemedim. Yani burada @CaptainGX direkt olarak sorumlu.

3. Kardeşine ve annesine sövmedim. Parayı attıktan sonra böyle yok ölmüşmüş yok kansermiş saçma sapan yalanlarla demagoji yapıp kandırabileceğinizi sanmayın her şey ortada. O kişinin yakını ya da kendisine ne olduğu beni ilgilendirmez umrumda da değil, forumdaki satıcının yapması gereken tek şey paramı göndermesi, aksi takdirde dolandırıcı olduğunu kendisi de kabul etmiş sayılır. Madem geliştirici ortalıklarda yok, kefil olan kişi göndersin, ulaştığı zaman kendisi alır ondan.

4. @CaptainGX Başkalarını gönderip ya da fake hesaplarla iletişim kurma gel doğrudan kendi adınla savunmanı yap bakalım kim haklıymış görsün herkes, madem çok dürüstsün senden temizi yok, o halde senden talebim paramı gönder daha da muhatap olmayalım. Sende o beyefendiye ulaştığında paranı ondan alırsın herkes anlaşmış olur konu kapanır.

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sen muhtemelen ya arkadaşı oluyorsun ya da ta kendisi. Şimdi kendini zeki sanan mahlukat iyi dinle.

1. İlk olarak sen onun ne müşterisisin ne de ondan herhangi bir ürün aldın, 3 bin değerinde spoofer aldım demişsin, bir kere '' 3 bin değerinde'' diye bir para birimi yok önce bunu öğren. Burada hile demiyorsun spoofer diyorsun çünkü hilenin ispatını herkes ister ve kolayca ispatlanabilir ancak spoofer kolayca ispatlanamayacağı için rahatça sıyrılabileceğini düşünüyorsun.

2. Parayı başkasına ödeyip ödememem önemli değil, burada asıl önemli olan şey, forumdaki satıcının yönlendirmesiyle o kişiyle konuştum ve para gönderdim. Bu satıcı kendisi kefil oldu ve herhangi bir sorunda çözebileceğini söyledi. Ben kendi kendime o şahısı bulup para göndermedim hile almak istemedim. Yani burada @CaptainGX direkt olarak sorumlu.

3. Kardeşine ve annesine sövmedim. Parayı attıktan sonra böyle yok ölmüşmüş yok kansermiş saçma sapan yalanlarla demagoji yapıp kandırabileceğinizi sanmayın her şey ortada. O kişinin yakını ya da kendisine ne olduğu beni ilgilendirmez umrumda da değil, forumdaki satıcının yapması gereken tek şey paramı göndermesi, aksi takdirde dolandırıcı olduğunu kendisi de kabul etmiş sayılır. Madem geliştirici ortalıklarda yok, kefil olan kişi göndersin, ulaştığı zaman kendisi alır ondan.

4. @CaptainGX Başkalarını gönderip ya da fake hesaplarla iletişim kurma gel doğrudan kendi adınla savunmanı yap bakalım kim haklıymış görsün herkes, madem çok dürüstsün senden temizi yok, o halde senden talebim paramı gönder daha da muhatap olmayalım. Sende o beyefendiye ulaştığında paranı ondan alırsın herkes anlaşmış olur konu kapanır.

Çoluk çocukla kaybedecek vaktim yok. Son kez burada gerekli şeyleri yazıyorum, bir daha da beni bir yere etiketleme. Benim adıma konuşmana gerek yok çünkü pek bir önemin yok.

1. Bak dostum, forumda multi account yasağı var. Yani fake hesaplar ya da ikinci hesaplarla dolaşmak mümkün değil sistem her şeyi otomatik olarak tespit ediyor. Dolayısıyla birine “sen ondan bir şey almadın, bundan bir şey almadın” diyorsan lafının arkasını doldur. Önce araştır, sonra cevap ver ki küçük duruma düşmeyesin.
  2. Bu yorumu başka birine yazmışsın ama onun yerine ben yanıtlayayım
    “3 bin değerinde” diye bir para birimi yok. Sence 3 bin dolar ya da euro olamayacağına göre, TL olduğunu anlaman gerekirdi. Bunu anlayamayacak kapasitedeysen dostum, lütfen forumdan çıkış yap ve ilkokula geri dön.
  3. Cahilliğinin kokusu buraya kadar geliyor. Amaç hile ispatlamak olsa, birisi gider 200-300 TL öder, günlük bir hile alır ve “bak bu hile” diye gösterir. Gerçekten cahil misin, yoksa numara mı yapıyorsun bilmiyorum ama yalan söylemek isteyen biri 200 TL’yle bile seni kolayca kandırabilirmiş bunu da öğrenmiş olduk.
  4. Ben sana zorla hile mi aldırttım? Hayır. Durumunu anlattın, ben de tanınırlığı olan bir yazılımcı/satıcıya yönlendirdim. Üstelik bu konuda yönlendirdiğim ilk kişi de sen değilsin. İstersen, satın alan kişilerin konuşma kayıtlarını ve teslimatlarını buraya atarım. Sana kimse silah dayamadı gelip de “Ben CaptianGX’in lafına inandım, suçlu o” gibi anaokulu tavırları yapma.
  5. Verdiğin para umurumda değil dostum. O parayı yalvarsan da yakarsan da göndermeyeceğim, çünkü benim cebime 1 TL bile girmedi. Aksi mümkün değil. İstersen PayPal ve banka dekontlarını buraya atarım, kendi kendine çırpınmaya devam edersin.
  6. Senin için gidip satıcıyla görüştüm ki bunu yapmak zorunda bile değildim. Adam, bir aile bireyini kaybettiğini ve işlerine ara verdiğini, 300’e yakın müşterisinin iadesini en kısa sürede yapacağını söyledi. Ben de bunu sana ilettim.
    Ama sen gidip adamın annesine küfür etmişsin. Dekontları istediğinde iade yapılacaktı, ama sen hâlâ “annesine küfür etmedim” diyorsun.
    Dostum, şimdi ne olacak biliyor musun? Ettiğin ailevi küfürlerden dolayı, özür dilemedikçe paranı asla alamayacaksın. Bununla da kalmayacak, ben de seninle bir daha muhatap olmayacağım.

Bunu okuyan herkese söyleyeceğim en önemli şey şu ne olursa olsun kimsenin ailesine küfür etme hakkınız yok. Küfür ediyorsanız, bunun mutlaka bir karşılığı olur arkadaşlar.

Bu mesajı okuyan herkes neyin doğru neyin yanlış olduğunu zaten anlayacaktır.
    Aksini iddia eden olursa, konuşmalar, dekontlar ve tüm kanıtlar dahil her şeyi sunabilirim.
    Ortada bir dolandırılma durumu yok iade yapılacaktı. Ancak bu kişi, satıcının hasta annesine küfür ettiği için, ettiği küfürlerle kaldı. Bu yanıtımdan sonrada bu arkadaşın yazdığı şeylere bilinçli olarak cevap vermeyeceğim, iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ürünün Memoryhackers forumu ile bir ilgisi yoktur satın aldığınız resmi site olan itempazardan gerekli şikayetlerinizi dile getirip oradan ürününüzü veyahut ödediğiniz ücreti temin edin.

@CaptainGX Sizin de fake trade ile vouch attırdığınız aynı ip adresiniz ile uyuşan kendinize ait olan hesabınız kalıcı olarak yasaklanmıştır bu şekilde kendiniz uyanık sanmaya devam ederseniz siz de kalıcı olarak yasaklanacaksınız sözlü uyarınızı şu an aldınız.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...