Merhabalar yakin zamanda bu sahis tarafindan dolandirildigim ve bu tuzaga baskalarinin da dusmemesi ayni zamanda yetkililerinde bu sahis hakkinda yaptirim uygulamasi adina bu konuyu acma geregi duydum. Forumdan konusunu gormem uzerine discord uzerinden iletisime gectim, elinde key olmadigini ve direkt gelistiriciyle konusmam gerektigini soyledi. Tabii ilk basta guvenmedim ancak kefil oldugunu ve herhangi bir sorunda cozebilecegini soyledi. Iletisime gectik, odeme asamasinda ise
Almami istedigi ilan ve aldigima dair kanit:
Son olarak bugun de sordum bu da bardagi tasiran son damla oldu zaten.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
bu ilani satin almam gerektigini soyledi (sozde gelistirici sahis). Ardindan 2500 TL karsiliginda (hilenin fiyati 120 dolar, kapora olarak 60 dolar istedi) satin aldim. Teslimat istedigimde ise bu sozde "gelistirici" arkadas, bakiyenin hesabinda olmasina ragmen enesin ona paypal uzerinden atmasi gerektigini soyledi. Ertesi gun yalanlar basladi tabii, ulasamiyormus bekleyecekmisim falan filan yalanlar dolanlarla gunlerdir oyaliyor. Asagida aradiginiz her turlu ispat var.Almami istedigi ilan ve aldigima dair kanit:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Son olarak bugun de sordum bu da bardagi tasiran son damla oldu zaten.