Sen muhtemelen ya arkadaşı oluyorsun ya da ta kendisi. Şimdi kendini zeki sanan mahlukat iyi dinle.dostum ben daha kendisinden bir kaç hafta önce 3 bin değerinde spoofer aldım ve halen de kullanıyorum direkt eternall den aldım ve sorun yaşamadım hileyi başkasından alıyorsun parayı başkasına ödüyorsun ama o kişiyi şikayet etmek yerine başkasını şikayet ediyorsun apkmöşhçahakmöşlhahlöş
içime sinmedi direkt müşterisi olduğum için eternall ile konuştum bana direkt dekontları attı sen niye dekontları buraya atmadın? onuda geçtim end ile olan konuşmanın devamı nerede end konuşmaları eternalle atmış adamın ölmüş kardeşine ve kanser hastası annesine sövmüşsün beş para etmez senin karakterin onları niye atmadın???? neden önemli yerleri atmadın dostum
Çoluk çocukla kaybedecek vaktim yok. Son kez burada gerekli şeyleri yazıyorum, bir daha da beni bir yere etiketleme. Benim adıma konuşmana gerek yok çünkü pek bir önemin yok.Sen muhtemelen ya arkadaşı oluyorsun ya da ta kendisi. Şimdi kendini zeki sanan mahlukat iyi dinle.
1. İlk olarak sen onun ne müşterisisin ne de ondan herhangi bir ürün aldın, 3 bin değerinde spoofer aldım demişsin, bir kere '' 3 bin değerinde'' diye bir para birimi yok önce bunu öğren. Burada hile demiyorsun spoofer diyorsun çünkü hilenin ispatını herkes ister ve kolayca ispatlanabilir ancak spoofer kolayca ispatlanamayacağı için rahatça sıyrılabileceğini düşünüyorsun.
2. Parayı başkasına ödeyip ödememem önemli değil, burada asıl önemli olan şey, forumdaki satıcının yönlendirmesiyle o kişiyle konuştum ve para gönderdim. Bu satıcı kendisi kefil oldu ve herhangi bir sorunda çözebileceğini söyledi. Ben kendi kendime o şahısı bulup para göndermedim hile almak istemedim. Yani burada @CaptainGX direkt olarak sorumlu.
3. Kardeşine ve annesine sövmedim. Parayı attıktan sonra böyle yok ölmüşmüş yok kansermiş saçma sapan yalanlarla demagoji yapıp kandırabileceğinizi sanmayın her şey ortada. O kişinin yakını ya da kendisine ne olduğu beni ilgilendirmez umrumda da değil, forumdaki satıcının yapması gereken tek şey paramı göndermesi, aksi takdirde dolandırıcı olduğunu kendisi de kabul etmiş sayılır. Madem geliştirici ortalıklarda yok, kefil olan kişi göndersin, ulaştığı zaman kendisi alır ondan.
4. @CaptainGX Başkalarını gönderip ya da fake hesaplarla iletişim kurma gel doğrudan kendi adınla savunmanı yap bakalım kim haklıymış görsün herkes, madem çok dürüstsün senden temizi yok, o halde senden talebim paramı gönder daha da muhatap olmayalım. Sende o beyefendiye ulaştığında paranı ondan alırsın herkes anlaşmış olur konu kapanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?