garantisi yokvac yersem garantisi?=
vac yemesin falan dyordagarantisi yok
aga cidimsin sen yaban yersin ama vac yemezsin ow yersin
belli olmazki o işler bunu göze alarak kullanmak lazımvac yemesin falan dyorda![]()
hocam denedinmi sende düzgün çalışıyomu hile arada bi kontrolu kaybediyo sanki bendeelinize saglik
Konuyu okumadın sanırım Undetected Injector veya VAC Bypass kullanmazsan yiyebilirsin gidipte detected injector kullanırsan bir zahmet ye banını.(Mevlana hilesi olduğu için overwatch ban var fakat basit eğlence modunda açarsan yemezsin)vac yersem garantisi?=
DLL Injector aracılığıyla hileyi injectleyeceksin VAC Bypass kullanmanı öneririm.banada bir yardımcı olursanız nasıl yapıcagımı anlamadım
Free Acc dene çünkü kendisi mevlana hilesi yakın zamanda legit hile yayınlayacağım oyunun son güncelemesine güncellemekle meşgulüm xdherşey için teşekkürler muhteşem duruyor hocam
Post automatically merged:
reis as hesapta rank kasarken hileyi kullanmamı önerirmisin güvenlimidir yoksa free acc lerdemi deneyim = D![]()
İts a rage cheatis this safe
VAC Bypass kullan undetected olma konusuna gelirsek içindeki kod sanallaştırmayı kaldırdım herkes virüs dediği için ondan detect olabilir.Dword hilede ban yemistim bakalim bu safe mi