Cashflow nerede yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beyler Cashflow yapmayı düşünüyorum ama hiçbir site bulamıyorum itemsatış vb. yerlerde yapasım yok çünkü alıcı bulması zor ve sıkıcı bir süreç Herhangi bir site veya discord kanalı varsa eğer bu konuyla ilgili atabilirseniz sevinirim Bu arada Cashflow ne diye soranlara bir çeşit hesap karşılığı para kasma gibi bişeyler diyebilirim

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Beyler Cashflow yapmayı düşünüyorum ama hiçbir site bulamıyorum itemsatış vb. yerlerde yapasım yok çünkü alıcı bulması zor ve sıkıcı bir süreç Herhangi bir site veya discord kanalı varsa eğer bu konuyla ilgili atabilirseniz sevinirim Bu arada Cashflow ne diye soranlara bir çeşit hesap karşılığı para kasma gibi bişeyler diyebilirim
disboarddan bu tarz dc sunucularını bulabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum o cashout olmasın?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Cashflow işini yapmana gerek yok aynı fiyatı unranked handmade hesap kasıpta yapabilirsin euw da Dia 4 e getirince çarı 27 euro veriyor sen de hesabını 25 Euro'ya satarsin eziyet çekmene gerek yok piyasada zaten doğru düzgün cf yaptıran yok yapanlarda paranı vermiyor haberin olsun boş ver yani

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence biraz discord kanallarini arastir eminim ki bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...