casper laptop ram sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
casper laptopumda durduk yere hiç alakasız birden siyah ekrana düşüyordu ekran kararıyor ama bilgisayar çalışıyor hala fabrikaya gönderdim 2 hafta inceleyip tamir oldu diye gönderdi ve hala aynı ben en sonunda sinirlenip içini açıp ram ssd filan söküp temizleyip taktım ve iyi gibi daha önce yaşayan ve tam ana sorununu bilen varsa açıklayabilrimi ne yapmam lazım.
not: bu arada fabrikaya değişim isteğinide ilettim değiştirmediler serviside yapamadı.

Üye
5 HİZMET YILI
abi o laptobun parçalarını degiştir gene olmassa laptopu degiştir bende oldu laptop degiştirdim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
laptop alma masaüstüler daha uzun süre dayanıyo benim teyzemde almıştı hemen bozuldu

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
dostum eğer ekran gidiyorsa bunun ram ile alakalı oldugunu düşünmüyorum . genelde pc de aniden görüntü gitmeleri genellikle anakarttan kaynaklanıyor. ram her ne kadar gitse de görüntü gitmez bence ama yine de bilgisayarcı arkadaşlarım var onlara sorarım eğer önceden böyle bir sorun ile karşılaştılarsa sana bilgi veririm :)

Üye
5 HİZMET YILI
laptopta hiç bir sıkıntı yok kardeşim merak etme
Post automatically merged:

senin ram su gelmiş yada toza bulanmış fan bozuksa ramda toza bulanmıştır ram değiştir

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bence onu bır sekılde sat gıt masa ustu bır pc al. kafan rahat olur.

Üye
5 HİZMET YILI
bilgisayara sıvı dökülmüs olabilir sakın saç kurutma makinesi deneme servise götür

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Dostum ne desem doğrumu bilemem ondan dolayı tanıdığın bir bilgisayarcı (mahalle bilgisayarcısı değil daha önce vatan bilgisayar gibi bi yerde çalışmış tanıdığın) varsa sor bilgisayar bölümünde çalışmadıysa bile bilgisayar bölümünde tanıdığı vardır ayarlarsa götürürsün eğer yoksa hangi ilde yaşadığını söyle belki tanıdığım vardır yardımcı olmak isterim

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kanka dene burdakileri olmazsa bi tamirciye daniş derim

Fired from Heaven✔
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
ramle alakası deyil dostum o anakart ın la alakalı anakartını degiştire bilirsin yada gercek bir bilgisayardan anlayanın yanına gidip tavsiye almalısın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ekranı besleyen kablolarda kopukluk temassızlık varsa, o yüzden siyah ekran a dönüyor olabilir

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Casper laptopların genelinde öle bi sıkıntı var neden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...