Casper Via S10 tabletimi nasıl güncellerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
2016 Nisan Ayında Casper Via S10 Marka Android Bir Tablet Aldım Ve 6 Yıldır HiçBir Güncelleme Yapmadım Tabletim Çok Fena Kasıyor Nasıl Güncelleme Yapabilirim .
NOT: Ayarlardan Olmuyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Güncelleyince kasmasının düzeleceğini sanmıyorum ama format atınca güncelleme yeri gelebilir

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yapmanı önermiyorum. Cihazın şarjı eskiye göre daha hızlı biticektir. Ara ara kasmalar meydana gelebilir. Android 6.0 içeren bir cihazın donanım olarak güncel Android sürümü için yeterli olabileceğini sanmıyorum. İlla yapacağım diyorsan room ile yapabilirsin.

Bilişim Uzmanı
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Casper Via S10 tabletlerde 2gb ram var her yeni güncelleme bir o kadar fazla kasmaya sebebiyet verecektir. Tüm markaların uyguladığı eskitme politikasına dayalı güncellemeler yayınlandığı için önermiyorum. Fabrika ayarlarına geri dön kullanabildiğin kadar kullan derim yada tabletine uygun önceden test edilmiş rom bulup onu yükleyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardesim bunu izle ben yaptim Lenevo Tab M7

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
casper istanbul servise gönder makul fiyata yapıyorlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kardeşim muhtemelen ses açma ve tablet kapatma tuşlarıyla tablet kapalıyken basılı tutarak root ayarlarına girip ordan format atmalısın öncelikle yoksa güncelleme yapsanda kasacaktır bunun sebebi içindeki loglardan dolayı loglar her gün çogaldığı için tableti yoruyor o yüzden önce format.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tabletin ses kısma ve açma tuşlarına basılı tuttuktan sonra ayarlar geliyordu galiba oradan hard reset atabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
eğer tabletine güncelleme gelmiyorsa yapamazsın.sürümü geçmiş demektir.yenisini almanı tavsiye ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka ayarlardan cihaz hakkındaya gir sürüm kontrol de ordan zaten halledersin güncellersin

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka malesef güncelleyince yada format atınca kasma düzelmiyor ne yazıkki donanımla ilgili sorun kasma

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba 1234567894574A,

Size üzücü bir haberim var. Maalesefki eski sürüm bir cihaz kullanmaktasınız hafıza ve donanım açısındanda günümüze çok geride kalmış bir ürün. Dışardan müdaheleler ve içerden müdaheleler olsa dahi ekstrem bir fark oluşturabilmek mümkün değildir. Lütfen maddi imkanınız yetiyorsa yeni bir tablet edininiz.

İyi eğlenceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...