internet fiber olarak biliyorum.Dostum cat 4 kablo yerine cat 6 yada cat 7 kablo çekseymişin lakin kabloyu çektiğin yere gelen internet fiber mi ?
Fiberse cat 7 kablo ,
fiber destekli fiber optik 1.kalite kablo olduğu için %10 kayıpla eve kadar gelen interneti alırsın sık kopma yaşıyorsan
İnternet telefon hattın mı yoksa normal fiber olarak mı geliyor bu da önemli bir nokta
CAT4 16 vs destekler max, eğer 50'istiyorsan cat5 öneririm, 100mt'ye kadar sıkıntı çıkarmaz.internet fiber olarak biliyorum.
Telefon hattı olarak değil normal bildiğimiz ethernet kablosu olarak geliyor.
2 modem arasındaki bağlantıyı bu şekil sağlıyorum.
O zaman kaliteli fiber optik cat 7 kablosu işini görecektir dostuminternet fiber olarak biliyorum.
Telefon hattı olarak değil normal bildiğimiz ethernet kablosu olarak geliyor.
2 modem arasındaki bağlantıyı bu şekil sağlıyorum.
Cat7 10gbit, fazla kalır dostum cat5 veya cat5e çekse yeterli zaten max aldığı hız 50 küsür.O zaman kaliteli fiber optik cat 7 kablosu işini görecektir dostum
Cat 7 100 mbps ye kadar destek sağlar
Cat 7 çeksin bir daha uğraşmaz işte ben cat 7 önerdim ama max cat 6 bile bu iş yeterliCat7 10gbit, fazla kalır dostum cat5 veya cat5e çekse yeterli zaten max aldığı hız 50 küsür.
cat7 maliyeti fazla hocam, örnek cat5e 50m 80 lira iken cat7 50m 380 lira küsür. Evine datacenter kuracak hali yok cat5e veya cat6 alsın yeter. cat6 ile cat5e arasında %20 maliyet farkı var.Cat 7 çeksin bir daha uğraşmaz işte ben cat 7 önerdim ama max cat 6 bile bu iş yeterli
Cat 12 kadar giden kablo çeşitleri var fakat bu kablolar sanayi tipi şehir internet kabloları bu kabloları bulmak çok zordur dostum aslında olsa çekeceksin eve böyle bir kablo ömürlük yatırım yapmış olursun ama işte kablo olacak başta
Ne kadar ekmek o kadar köfte işte dostum kablo var KABLO varcat7 maliyeti fazla hocam, örnek cat5e 50m 80 lira iken cat7 50m 380 lira küsür.
Senin yorumun bu şekilde fakat günümüz türkiyesinde evine 10gbit hat alacak babayiğit sayısı az, sonuçta arkadaş sadece dükkandan evine internet taşımak istiyor, ve ilk seçtiği cat4 olan kablo ADSL standartlarına göre uygun, arkadaş ama sanırım fiber veya VDSL kullanıyor, bunun çözümü p/f olarak cat5e veya cat6, yanlış yönlendirme yapmayarak ona cat5e veya cat6 almasını öneririm boşu boşuna alamayacağı hızları için cat7 almasına gerek yok. Ve günümüz standatlarına çoğu ofis ve ev içi kullanıcıları cat6 veya cat5e kullanmakta, ne zaman türkiye'de 10gbit hızları görürüz ki bu uzun bir süreç o zaman cat7 geçişi yaparız.Ne kadar ekmek o kadar köfte işte dostum kablo var KABLO var
Senin yorumun bu şekilde fakat günümüz türkiyesinde evine 10gbit hat alacak babayiğit sayısı az, sonuçta arkadaş sadece dükkandan evine internet taşımak istiyor, ve ilk seçtiği cat4 olan kablo ADSL standartlarına göre uygun, arkadaş ama sanırım fiber veya VDSL kullanıyor, bunun çözümü p/f olarak cat5e veya cat6, yanlış yönlendirme yapmayarak ona cat5e veya cat6 almasını öneririm boşu boşuna alamayacağı hızları için cat7 almasına gerek yok. Ve günümüz standatlarına çoğu ofis ve ev içi kullanıcıları cat6 veya cat5e kullanmakta, ne zaman türkiye'de 10gbit hızları görürüz ki bu uzun bir süreç o zaman cat7 geçişi yaparız.
daha demin de söylemiştim dostum cat 7 diye tutturmuyorum bende ama bu iş için max cat 6 kablosu yeterli olurSenin yorumun bu şekilde fakat günümüz türkiyesinde evine 10gbit hat alacak babayiğit sayısı az, sonuçta arkadaş sadece dükkandan evine internet taşımak istiyor, ve ilk seçtiği cat4 olan kablo ADSL standartlarına göre uygun, arkadaş ama sanırım fiber veya VDSL kullanıyor, bunun çözümü p/f olarak cat5e veya cat6, yanlış yönlendirme yapmayarak ona cat5e veya cat6 almasını öneririm boşu boşuna alamayacağı hızları için cat7 almasına gerek yok. Ve günümüz standatlarına çoğu ofis ve ev içi kullanıcıları cat6 veya cat5e kullanmakta, ne zaman türkiye'de 10gbit hızları görürüz ki bu uzun bir süreç o zaman cat7 geçişi yaparız.
+1cat6 çek kanka keyfine bak gitsin sorun sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?