tekrar eskisi gibi bağlamayı deneyin 75mb alıyorsanız diğer bağladıgınız şekil yanlışdır dostum
teşekkürlerM.Ş.H.İ ni ara bence
internet gelebilir ama fiber kablo oluyor diye biliyorum bence kablo bağlama bir hata yapmışsın müşteri hizmetleriyle iletişime geç halen devam ediyorsayanlış ise internet neden geliyor
elit ekip ne oluıyorMüşteri hizmetlerini arayım elit ekip isteyebilirsiniz.
Hocam :d 75mb diyor arkadaş kesinlikle destekliyordur o konuda şüpheniz olmasın.eve gelen hat cat 6 kablosunu desteklemiyordur cat 6 kablosunu açık metre ölçümü mü aldın yoksa paketli bir şekilde mi aldın paketli bir şekilde aldıysan kutunun üzerinde cat 6 ve vdsl'lin desteklediği aralıklar yazar dostum
ISS'in sağlamış olduğu bir ekip. Evinize gelip ağ kontrolü yapıp sorunu saptamaya çalışıyorlar, eğer ISS kaynaklı bir sorun varsa çözüyorlar eğer kullanıcıyla ilgili bir sorun varsa nasıl çözüleceğine dair bilgi veriyorlar.elit ekip ne oluıyor
ilk defa duydum vallahi eyvallahISS'in sağlamış olduğu bir ekip. Evinize gelip ağ kontrolü yapıp sorunu saptamaya çalışıyorlar, eğer ISS kaynaklı bir sorun varsa çözüyorlar eğer kullanıcıyla ilgili bir sorun varsa nasıl çözüleceğine dair bilgi veriyorlar.
Edit: Ücretli bir servistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?