Çözüldü CAT7 Kablo Alınır Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba internet kablom sıkıntılı olduğundan yenilemeyi düşünüyorum. Yeni alacağım kablo CAT6 veya CAT7 olacak.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Almayı düşündüğüm ürün.

Ürün önerilerine açığım paylaşabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ethernet kablosunun kalitesinin, modeminin önemli olduğundan dahada önemlisi alt yapı konusu. Ama elbette ethernet kablosu min. ms sağlama konusunda avantajı büyük.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba internet kablom sıkıntılı olduğundan yenilemeyi düşünüyorum. Yeni alacağım kablo CAT6 veya CAT7 olacak.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Almayı düşündüğüm ürün.

Ürün önerilerine açığım paylaşabilirsiniz.
cat 7 gerektiricek kadar yogun bir internet hattın oldugunu sanmıyorum cat6 her türlü işini görücektir kablo kalitesi kullanış ömründe cok önemli bir detay daha uyguna bence cat6 tercih etmelisin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
cat 7 gerektiricek kadar yogun bir internet hattın oldugunu sanmıyorum cat6 her türlü işini görücektir kablo kalitesi kullanış ömründe cok önemli bir detay daha uyguna bence cat6 tercih etmelisin
Aynen katılıyorum bir apartman içine kablo çekmek istiyorsan cat 6 en ideal kablo seçimi olacaktır

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
var 20m bıde ben bakayım
Post automatically merged:

15+5 alabılırsın
Tek kablo olsun derdim uzatma vb gibi işlemlerle uğraşmak daha sonrasında sorun yaşamak istemiyorum.
Post automatically merged:

Aynen katılıyorum bir apartman içine kablo çekmek istiyorsan cat 6 en ideal kablo seçimi olacaktır
Bina kablom gayet iyi durumda, modemden makinaya kadar ulaştıracak kablo arayışındayım.
CAT7 fazla gelebilir gibi evet, önerdiğiniz bir marka var mı CAT6 için?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bina kablom gayet iyi durumda, modemden makinaya kadar ulaştıracak kablo arayışındayım.
CAT7 fazla gelebilir gibi evet, önerdiğiniz bir marka var mı CAT6 için?
Marka olarak pek bişey farketmez ama bana evladiyelik ve kaliteli olsun diyorsan s-link cat 6 kabloların fiber net için olan bakır kabloları var onlara bakabilirsin ama metre fiyatı biraz pahalıdır

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...