Marka olarak pek bişey farketmez ama bana evladiyelik ve kaliteli olsun diyorsan s-link cat 6 kabloların fiber net için olan bakır kabloları var onlara bakabilirsin ama metre fiyatı biraz pahalıdırBina kablom gayet iyi durumda, modemden makinaya kadar ulaştıracak kablo arayışındayım.
CAT7 fazla gelebilir gibi evet, önerdiğiniz bir marka var mı CAT6 için?
20m seçeneği bulamadım.şu linktekı daha ıyı benceBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
var 20m bıde ben bakayım20m seçeneği bulamadım.
cat 7 gerektiricek kadar yogun bir internet hattın oldugunu sanmıyorum cat6 her türlü işini görücektir kablo kalitesi kullanış ömründe cok önemli bir detay daha uyguna bence cat6 tercih etmelisinMerhaba internet kablom sıkıntılı olduğundan yenilemeyi düşünüyorum. Yeni alacağım kablo CAT6 veya CAT7 olacak.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapAlmayı düşündüğüm ürün.
Ürün önerilerine açığım paylaşabilirsiniz.
Aynen katılıyorum bir apartman içine kablo çekmek istiyorsan cat 6 en ideal kablo seçimi olacaktırcat 7 gerektiricek kadar yogun bir internet hattın oldugunu sanmıyorum cat6 her türlü işini görücektir kablo kalitesi kullanış ömründe cok önemli bir detay daha uyguna bence cat6 tercih etmelisin
Tek kablo olsun derdim uzatma vb gibi işlemlerle uğraşmak daha sonrasında sorun yaşamak istemiyorum.var 20m bıde ben bakayım
Post automatically merged:
15+5 alabılırsın
cat 7 gerektiricek kadar yogun bir internet hattın oldugunu sanmıyorum cat6 her türlü işini görücektir kablo kalitesi kullanış ömründe cok önemli bir detay daha uyguna bence cat6 tercih etmelisin
Bina kablom gayet iyi durumda, modemden makinaya kadar ulaştıracak kablo arayışındayım.Aynen katılıyorum bir apartman içine kablo çekmek istiyorsan cat 6 en ideal kablo seçimi olacaktır
Marka olarak pek bişey farketmez ama bana evladiyelik ve kaliteli olsun diyorsan s-link cat 6 kabloların fiber net için olan bakır kabloları var onlara bakabilirsin ama metre fiyatı biraz pahalıdırBina kablom gayet iyi durumda, modemden makinaya kadar ulaştıracak kablo arayışındayım.
CAT7 fazla gelebilir gibi evet, önerdiğiniz bir marka var mı CAT6 için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?