Onaylı Üye
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 8175
Gördünmü şimdi kimin söyledini
Kick player fix aga dworddada yok artik
Evet low kardeşim nerede yazıyor artık hilemiz de kick yok diye ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kick player fix aga dworddada yok artik
Oyunda bir çok kick var diyorsun da kick bulunan bütün hileler şuanda bu methodu kullanıyor.Diğer methodlar fix. 0 bilginle gelip burada insanlara yardımcı olmanda komik.Kardeşim nader söyledi senin kullandığın kickle all kick aynı şey değil birçok kick hack var oyunda all kick hack fix yedi dedim çek videosunu at bakalım all kick hackin çalışıyormu sen kimsin bana boş konuşuyor diyorsun ben burda insanlara yardımcı oluyorum elime geçen tüm pointerleri insanlara paylaşıyorum
bana diyorsan bana boş konuşuyor dediği için sinirlendim abiNeden bu şekilde saldırgansın anlatsana biraz
Onun dediği Kick All Player'in çalışmadığı yani başka kick pointerleri bulabilirsin lütfen naderin dediğini dikkatli okuBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bende onu dedim işte dostum arkadaş yanlış anlayıp laf atıyor işte toxicOnun dediği Kick All Player'in çalışmadığı yani başka kick pointerleri bulabilirsin lütfen naderin dediğini dikkatli oku.
O zaman çalıştığına dair kanıt varsa yollada boş yapmaOyunda bir çok kick var diyorsun da kick bulunan bütün hileler şuanda bu methodu kullanıyor.Diğer methodlar fix. 0 bilginle gelip burada insanlara yardımcı olmanda komik.
"C++ ver herkese herkes kodlar " ne ? Bize kodlar vahiy olarak inmedi bu arada.Basicle kick hack ?
C++ ver herkese herkes kodlar basicle kick hack kodlarsa forumu bırakıyorum![]()
Hazır yapmadın yani"C++ ver herkese herkes kodlar " ne ? Bize kodlar vahiy olarak inmedi bu arada.
İnternette varsa böyle bir hilenin source code at görelim :d bu arada catch playere on value isteyen adamlar bana bunu söylüyorlar :dHazır yapmadın yani
Source kodlarını da hazır almadın yani![]()
O zaman çalıştığına dair kanıt varsa yollada boş yapma
Teknik olarak kimsenin kodu yazdığını veya alıntı yaptığını kanıtlayamazsın, fakat şu yazdığın yorumlara göre düşünüyorumki sen her şeyi copy paste yapan birisisin, ve güven bana ben çoğu zaman dediğim şeyler hakkında haklı çıkarım.Hazır yapmadın yani
Source kodlarını da hazır almadın yani![]()
On value rica ettik demi senden adam gibiİnternette varsa böyle bir hilenin source code at görelim :d bu arada catch playere on value isteyen adamlar bana bunu söylüyorlar :d
Sen yazarakmı öğrendin ?Teknik olarak kimsenin kodu yazdığını veya alıntı yaptığını kanıtlayamazsın, fakat şu yazdığın yorumlara göre düşünüyorumki sen her şeyi copy paste yapan birisisin, ve güven bana ben çoğu zaman dediğim şeyler hakkında haklı çıkarım.