Cayma hakkı ile iade

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Araştırmadan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
aldım. Turbox işlemci 1. nesil işlemciymiş. Ürünü aldım denedim hızı idare eder durumdaydı. Ofis programı yükledim ssd si var gayet hızlı çalıştı. Photoshop 1.6 veya camtasia studio 8 de aynı şekilde. Hız olarak çok fena değil ama 300 farkla 4. nesil işlemcili buldum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
. Ürünü açıp içine ofis yüklediğim için teknik rapor falan gerekli dedi hepsiburada müşteri temsilcisi. Ürünün tekrar satıma hazır olması lazımmış. Hiçbirşey yapmadım nerdeyse ofiside geri silebilirim yani. Ayrıca öndeki portlardan 2 si hatalı. Kutunun içinden 1 tane wifi usb si çıktı. Onu öne takıyorum çok fazla ısınıyor arkada sıkıntı çıkmıyor. Ayrıca telefondan 3gb lik ofis rarını atarken, ön porta taktığımda çıkıp çıkıp duruyordu. İade ederken ben bunu nasıl iade etmeliyim sizce en kısa sürede paramı geri alabilmek için ? Ofis programınıda silip bilgisayarı ilk aldığım haline getirip ürünün paketi açıldı fakat kullanılmadı desem ? (Koruyucu köpüğün ucundan ufak bir parça koptu onuda geri yapıştırabilirim.) Hiç açıladımı diyeyim, açıldı fakat vazgeçtim gibi bir şey mi demeliyim. Yoksa port sorunundan bahsedip iade mi isteyeyim (son seçenekte garantiye gönderilip yenisinin gönderilme ihtimalide var bende bunu istemiyorum.)

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
keyfi bir şekilde edemessin ama öndeki portların hatalı olduğunu belirterek ve bastırarak, gerekirse şikayetçi olucağını belirterek müşteri temsilcisini darlarsan muhtemelen iade alırlar

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
beklediğim gibi çıkmadı + port sorunu var tüketici haklarına başvuracağım vs dersen muhtemelen alırlar. Zaten iade seçeneklerinde de daha ucuzunu buldum vs tarzında şeyler seçebiliyorsun formda

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ürünüm yanlış geldi portlar arzalıydı falan dersen iade yaparlar eğer yapmazlarsa cimere baş vurcağını soyle

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aldığın site üzerindeki cayma hakkı kaç gün belirtmişler? Oradaki cayma hakları üzerinden gitmelisin. Hepsiburada iade konusunda daha ılımlı oluyor. Hepsiburada ile iletişime geçmen süreci hızlandıracaktır.

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Müşteri Haklarına Başvurup Gerekli Açıklamayıda Yaparsan Yardımcı Olup İadeni Gerçekleştirirler Bence

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Maalesef geri göndericeksin paran iade edilecek başka çaresi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...