CB Erdoğan’ın imzasıyla Gazze'de ölen insanlar için 3 günlük milli yas ilan edildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sizler ne düşünüyorsunuz?

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
buraya almasında ne yapıyorsa yapsın.

konuya gelecek olursak saçma buluyorum elin israilinden filistininden bizene bize 1 gram faydası olmayan kendi hallerinde 2 devlet tarafsızlık politikasını sürdürmemiz gerekiyor ama bu şekilde devam edersek batıdan hem yatırım alamayız hemde yaptırıma maruz kalabiliriz araptan dost olmaz biz tam ortadayız ne avrupayız ne ortadoğuyuz bu tip hareketler son derece yanlıştır Türkiyenin yararına değildir politik duruşumuzu ve itibarımızı zedelemektedir tarafsızlığımıza gölge düşürmektedir.

Ha illa araplar için savaşırım kendi ülkemi korumak kollamak varken her politik tavrımızı aldığımızda bize karşı olan bedevilerin bir yerlerini tatmak isteyenler lütfen kendi organlarını kullansınlar teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
arapları çok seviyoruuuuuz asla bize ne diyemiyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Abi bize ne bundan bu Arap sevgisi fazla
İnş yarın bir gün askeri miz Filistine diye Bi açıklama yapmaz

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Aşırı gereksiz buluyorum. Iki tarafın da birbirinden farkı yok şayet filistin halkı çok doğru bir halk olsaydı hamasın kendi arkalarına sığınmalarına izin vermez her yerde buna itiraz ederlerdi fakat görüyoruz ki hamasın okullara, hastanelere, tünellere mühimmat saklamalarına izin veriliyor. Birçok insanın gözardı ettiği durum hamasın terör örgütünden farkı olmadığı ve halkın arkasına saklanarak hareket ettiğidir. Türkiyede yaşayan Türk vatandaşlarına ise şunu söylemek istiyorum özellikle Israil konsolosluğuna yapılan saldırı inanılmaz boş ve bir o kadar da gereksiz bir tepkiydi bir şey yapacaksanız benim gibi rahat, sessiz bir hayat isteyen insanları bulaştırmayın ülkemi bulaştırmayın ne yapıyorsanız yapın. Konsolosluğa saldırmak yerine Iran üzerinden savaşa katılıp filistine destek olabilirsiniz bizi bulaştırmayın kardeşim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Cidden dedikleri gibi bizdeki bu arap sevdası niye bu kadar çok anlamış değilim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Araplar için değil müslümanlar için malum insanıda sevmiyorum

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Araplar için değil müslümanlar için malum insanıda sevmiyorum
ellerine fırsat geçse sana neler yapar onlar ha müslüman ha arap biz mi yanlış biliyoruz buraya gelip kafa keseceğim diyenler senin akrabalarına yan gözle bakıp fotoğrafını çekenler hatta ve hatta kızı taciz etmeye çalışıp kafasını taşla ezen ve daha niceleri kim hristiyanlar mı?

ben onu bunu bilmem Türkün Türkten başka dostu yoktur ne batı ne avrupa ne doğu ne asya bize bizden başka kimsenin faydası olmayacak yarın bir gün rusya şantaj yapıp tehdit edip azerbaycanı bile bize düşman edebilir sonuçta tek kişi yönetiyor uyanık olmalıyız her şeye karşı.

Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kalanlara selamet ölenlere Rahmet olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Allah rahmet eylesin yas konusunda bir düşüncem yok

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Suriyeyi yok edicem merkezinde patlayacağım evelallah

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kimse kusura bakmasın ama daha KKTC’yi ülke olarak tanımayan Filistine üzülmüyorum. Hiç bir savaşımızda bize destek bir üzüntü ibaresi olmayan bir ülke gözümde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...