(Çekiliş) 3 Euro ile 87 Türk lirası kazandım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Nasıl diye soranlarınız olacak arkadaşlar :) Hemen anlatıyorum.
G2A çoğunuz biliyorsunuzdur random steam key dedikleri bi olay var rastgele 10 tane steam key yaklaşık 3 euro ediyor. İnsanlara içinden 50 kuruşluk oyunlar çıkıyormuş bende şansımı deneyim dedim 4 tanesini kullandım kaldı 6 tane :D Çıkanlar bunlar. 
L4Zq9V.png

Tabii bunları kazandım fakat bunları satmasıda var :D O kadar kolay birşey değil. 

Son olarak aramızdan bir kişiye çekilişle bir tane vereceğim yazmanız gereken tek şey "katılıyorum"

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Cvp: (Çekiliş) 3 Euro ile 87 Türk lirası kazandım!

Ben bedavaya alıyom mk steam değil ama paralı oyunları gta5 watchdogs falan orjinal alıyorum bedavaya :D

Üye
10 HİZMET YILI

Nader11ndeu' Alıntı:
Ben bedavaya alıyom mk steam değil ama paralı oyunları gta5 watchdogs falan orjinal alıyorum bedavaya :D

Bi pm'ni alırım :DD

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

canumay' Alıntı:
Nasıl diye soranlarınız olacak arkadaşlar :) Hemen anlatıyorum.
G2A çoğunuz biliyorsunuzdur random steam key dedikleri bi olay var rastgele 10 tane steam key yaklaşık 3 euro ediyor. İnsanlara içinden 50 kuruşluk oyunlar çıkıyormuş bende şansımı deneyim dedim 4 tanesini kullandım kaldı 6 tane :D Çıkanlar bunlar. 
L4Zq9V.png

Tabii bunları kazandım fakat bunları satmasıda var :D O kadar kolay birşey değil. 

Son olarak aramızdan bir kişiye çekilişle bir tane vereceğim yazmanız gereken tek şey "katılıyorum"

bende g2a dan aldım steam random key 10 tane 8tl vermiştim sanırım. 136 tl ürün tuttu ama oyunlar gercekten saçma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...