TRGameAirs' Alıntı:Başkan Yaptığın Program Veya Nasıl Yaptığını söyleyebilirmisin cs6 falanmı acaba ?
FedreanDS' Alıntı:TRGameAirs' Alıntı:Başkan Yaptığın Program Veya Nasıl Yaptığını söyleyebilirmisin cs6 falanmı acaba ?
cs6 kardesim
TRGameAirs' Alıntı:FedreanDS' Alıntı:cs6 kardesim
ayrı bir program indirmek gerekiyormu cs 6 dan nasıl yapılıyor hocam cok güzel videosu falan varmıdır
alimert031' Alıntı:ellerinize saglık cok güzel bir hile olmus
Moyré' Alıntı:Fotoğrafa kendi imzanızı ekleyin.Edit : Fotoğrafa kendi imzanı ekleyemezsin çünkü çalıntı, inkar edersen çaldığın linki paylaşmak zorundayım.
FedreanDS' Alıntı:Moyré' Alıntı:Fotoğrafa kendi imzanızı ekleyin.Edit : Fotoğrafa kendi imzanı ekleyemezsin çünkü çalıntı, inkar edersen çaldığın linki paylaşmak zorundayım.
inkar ediyorum paylas
benim demedim zatenMoyré' Alıntı:
FedreanDS' Alıntı:benim demedim zatenMoyré' Alıntı:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap![]()
Moyré' Alıntı:FedreanDS' Alıntı:benim demedim zaten![]()
Peki hocam.O yüzden CS6'Da İllüstrasyon çalışması yaptınız.![]()
FedreanDS' Alıntı:Moyré' Alıntı:Peki hocam.O yüzden CS6'Da İllüstrasyon çalışması yaptınız.![]()
Bu fotograf haricinde yapmadigimi nerden biliyosun peki? :d
Moyré' Alıntı:FedreanDS' Alıntı:Bu fotograf haricinde yapmadigimi nerden biliyosun peki? :d
Ortada komik olan bir şey yok.Zaten aldığın siteyi attım.Daha kanıtlanacak bir şey varmı?
FedreanDS' Alıntı:Moyré' Alıntı:Ortada komik olan bir şey yok.Zaten aldığın siteyi attım.Daha kanıtlanacak bir şey varmı?
var mi ? bende sana zaten benim olmadigini soyledim ben hizliresimle buraya attiktan sonra kimden caldigim beni ilgilendirmez
FedreanDS' Alıntı:Moyré' Alıntı:Ortada komik olan bir şey yok.Zaten aldığın siteyi attım.Daha kanıtlanacak bir şey varmı?
var mi ? bende sana zaten benim olmadigini soyledim ben hizliresimle buraya attiktan sonra kimden caldigim beni ilgilendirmez
Moyré' Alıntı:FedreanDS' Alıntı:var mi ? bende sana zaten benim olmadigini soyledim ben hizliresimle buraya attiktan sonra kimden caldigim beni ilgilendirmez
Kardeşim konunu editlermisin?, tasarım telifli forum her an telif yiyebilir.