Dostum seni tatilde yanıma almak isterdimİngilizce - Türkçe - Korece yapabiliyorum
Japonca ve Çince üzerinde çalışmaktayım hala.
Dil öğrenirken en önemli olan şeyler ise:
1. Konuşmak (2 cümle kurabiliyorsan bile konuş)
2. Gün içerisinde o dile maruz kalarak (video/dizi/film ya da yabancı kişilerle konuşmaya çalışmak) kulak aşinalığı oluşturmak.
3. İstikrar. Örnek vermek gerekirse Çince'de bir alfabe öğrenmiyorsunuz onun yerine karakterler var ve hepsi bir kelimeyi ifade etmekte. Her gün 10 karakter öğrenirseniz 365 gün içerisinde yerel gazeteleri anlayabilir hale gelirsiniz.
Cevabın gecikmesi durumundan dolayı tekrar özür dilerim 2 saat beklemem gerekti.
Rusça öğrenmeye başlamak gerek o zamanDostum seni tatilde yanıma almak isterdimtatilde rus kızlarla konuşurken vs zorluk çekiyorum
benim almancaya merakım var dediğin gibi öğrenmek için konuşmak en önemli unsurİngilizce - Türkçe - Korece yapabiliyorum
Japonca ve Çince üzerinde çalışmaktayım hala.
Dil öğrenirken en önemli olan şeyler ise:
1. Konuşmak (2 cümle kurabiliyorsan bile konuş)
2. Gün içerisinde o dile maruz kalarak (video/dizi/film ya da yabancı kişilerle konuşmaya çalışmak) kulak aşinalığı oluşturmak.
3. İstikrar. Örnek vermek gerekirse Çince'de bir alfabe öğrenmiyorsunuz onun yerine karakterler var ve hepsi bir kelimeyi ifade etmekte. Her gün 10 karakter öğrenirseniz 365 gün içerisinde yerel gazeteleri anlayabilir hale gelirsiniz.
Cevabın gecikmesi durumundan dolayı tekrar özür dilerim 2 saat beklemem gerekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?