Çevirmen/Moderatör Başvurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
[font='Open Sans', sans-serif]Adınız: Can Umay[/FONT]

[font='Open Sans', sans-serif]Y[/FONT][font='Open Sans', sans-serif]aşınız: 17[/FONT]
[font='Open Sans', sans-serif]Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) : Evet[/FONT]

[font='Open Sans', sans-serif]Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit: Yazın 3-4 Saat ilgilenebilirim. Okul zamanı ise LYS olduğundan dolayı 1-2 saate düşer.[/FONT]

[font='Open Sans', sans-serif]Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz: Linuxta ve Twitter'da zaten çevirmenim. Bu sitede olmak istememin sebebi ise zamanında programlama işine bayağı uğraşmış olmam. Gerek HTML olsun gerek CSS olsun veya VB+ , C++ üzerine azda olsa çalışmışlığım var. [/FONT]

[font='Open Sans', sans-serif]Kendi Namusum ve Şerefim üzerine haksızlık yapmayacağına ve forumu en iyi şekilde Koruyacağına dair söz veriyor musun?( Bu sadece bir söz değildir ve sözde kalmayacaktır! )[/FONT]

[font='Open Sans', sans-serif]Evet söz veriyorum. Böyle bir siteye imza attığınız içinde teşekkürler :)[/FONT]

Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: Çevirmen/Moderatör Başvurusu

Düzelttim dostum. Nedenini bende anlamadım paylaşırken normal gözüküyordu :D

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

canumay' Alıntı:
[font='Open Sans', sans-serif]Adınız: Can Umay[/FONT]

[font='Open Sans', sans-serif]Y[/FONT][font='Open Sans', sans-serif]aşınız: 17[/FONT]
[font='Open Sans', sans-serif]Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) : Evet[/FONT]

[font='Open Sans', sans-serif]Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit: Yazın 3-4 Saat ilgilenebilirim. Okul zamanı ise LYS olduğundan dolayı 1-2 saate düşer.[/FONT]

[font='Open Sans', sans-serif]Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz: Linuxta ve Twitter'da zaten çevirmenim. Bu sitede olmak istememin sebebi ise zamanında programlama işine bayağı uğraşmış olmam. Gerek HTML olsun gerek CSS olsun veya VB+ , C++ üzerine azda olsa çalışmışlığım var. [/FONT]

[font='Open Sans', sans-serif]Kendi Namusum ve Şerefim üzerine haksızlık yapmayacağına ve forumu en iyi şekilde Koruyacağına dair söz veriyor musun?( Bu sadece bir söz değildir ve sözde kalmayacaktır! )[/FONT]

[font='Open Sans', sans-serif]Evet söz veriyorum. Böyle bir siteye imza attığınız içinde teşekkürler :)[/FONT]
Değerlendirilicek Teşekkürler :)
Bu arada Php bilgin varmı ?

Üye
10 HİZMET YILI

Ne yazık ki üstüne çok gitmedim.

// Güncelleme: Acaba bir gelişme var mı değerlendirmede?

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

1 Saat İçersinde cevap verilecektir.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI

Akşam karar vericez hocam, ilginiz için teşekkürler :)

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

başvurunuz onaylanmıştır. iyi forumlar yarın itabi ile görevinize başlaya bilirsiniz.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI

Başvuru Geçerliliğini Yitirmiştir. Konu Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...