O paralı Kanka yanlız.human fall flat
O belki kaldırmayabilir sistem özellikleri biraz daha düşük arkadaşınCall of Duty Modern Warfare 3
oyunu araştırdım 18 tl steamda alıcam fakat benim tarzım değil beğenemem gibi bir olasılık var
yazdığın tüm oyunları bitirdim cs1.6 ve l4d2 hariçCall of Duty Modern Warfare 3
Portal 2
Left 4 Dead 2
Cs 1.6
Yine de yazdım beğenirse artıkO paralı Kanka yanlız.
Post automatically merged:
O belki kaldırmayabilir sistem özellikleri biraz daha düşük arkadaşın
ilgimi çekmiyor puzzle tarzı oyunlarhuman fall flat
Oynamadıysan tavsiye ediyorumoyunu araştırdım 18 tl steamda alıcam fakat benim tarzım değil beğenemem gibi bir olasılık var
Post automatically merged:
tüm oyunları bitirdim cs1.6 ve l4d2 hariç
deneyeceğim <3Forumda ne zaman çevrimdışı düşük sistem oyunu önerisi isteseler daima şunu öneriyorum:
Fifa 08
Yine de yazdım beğenirse artıkbu arada yanlız , yalnız olacak düzelt bence
Ben düzelt demedim istersen düzelt dedim , bu arada gıcık kapıyorsan yorum yapmayabilirsin?O kadar şeyin içinden onumu gördün adam yanlıs yapabilir kimse kusursuz değil ama senin gibilere gıcık kapıyorm maalesef burası hile sitesi TDK değil
Ben düzelt demedim istersen düzelt dedim , bu arada gıcık kapıyorsan yorum yapmayabilirsin?
Onu bunu boşver mount blade warband oyna
cs1.6 oynamaktan sıkıldım pes 2013 en sevdiğim futbol oyunu hala pc de varCS 1.6
PES 13
keşke birde oynamadığım oyunları söyleseniz 634 saatim var napayım o oyunu .dLef4Dead2 Der susarım muhteşem bir oyun
Sıkılmadan Oynayacağım bir oyundu sen bilirsinkeşke birde oynamadığım oyunları söyleseniz 634 saatim var napayım o oyunu .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?