Ceza itirazı hangı bölüme yapılır bilgisi olan var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
evet forum içi ceza itirazı nereye yapılır bu konuda bilgisi olan var mı ?

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Genelde TS3 Adresinde Oluyo Diye Biliyorum Çünkü Çogu Şikayetler TS3 e Geliyor İstersen Ts3 ip: MH.TS3SELF.COM

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Saçma Yorum: Kullanıcı uyarı verilmeksizin 2 gün uzaklaştırılır. Hâlâ devam ettirir ise uzaklaştırma süresi artar.

Kuralimiz Gecerlidir. asdasd Gibi Yorumlar Ban Sebebidir Bunun Nedeniyle Yazdiğin Yorumlardan Bir Tanesinde Saçma Yorum Kuralini Uyguladik Bunun Nedeniyle Ban Yemişsiniz Bunun Telafisi Olacağini Sanmiyorum. İyi Forumlar

Üye
9 HİZMET YILI
İsimsizGhost' Alıntı:
Saçma Yorum: Kullanıcı uyarı verilmeksizin 2 gün uzaklaştırılır. Hâlâ devam ettirir ise uzaklaştırma süresi artar.

Kuralimiz Gecerlidir. asdasd Gibi Yorumlar Ban Sebebidir Bunun Nedeniyle Yazdiğin Yorumlardan Bir Tanesinde Saçma Yorum Kuralini Uyguladik Bunun Nedeniyle Ban Yemişsiniz Bunun Telafisi Olacağini Sanmiyorum. İyi Forumlar

Yanlisiniz var hiç bir yorumumda asdfssaxs saçma yorumlarda bulunmadim her yoruma cümleler içererek ozenle yazdım bugün yazdığım tek yorum Google chorme virüs bulaşan bir kişiye yardımcı olmak onada programlar onerdim ve yardımcı olmak için ayrinti istedim zaten 2 gündür aktif değildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...