Charlotte İle ilgili görüşleriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Charlotte yi açıkçası çok önyargıyla izlemeye başladım. ilk bölümlerinde gayet güzel bir giriş yaptı fakat sonra MC nin düşüşünü anlattıklarını düşünüp yarıda bıraktım. Spoiler vermenizde sorun yok. Sonu ve ilerleyişinde ana karakterimiz taktire şayan bir MC mi olacak yoksa düştükçe düşecek mi?

Üye
6 HİZMET YILI
Anime ilk yarısındaki gibi devam etse fena olmazdı bence. Yuu finalde konuşamıyor diye hatırlıyorum ve Tomori'yle ilişkileri yarım kalıyor

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Anime ilk yarısındaki gibi devam etse fena olmazdı bence. Yuu finalde konuşamıyor diye hatırlıyorum ve Tomori'yle ilişkileri yarım kalıyor
Kusurları önemli değil aslında, şuan bi güç düşüşü yaşadı bu yüzden bıraktım. sonlara doğru güçlenecek mi yoksa mevcut durumu korunacak mı?

Üye
6 HİZMET YILI
11. bölümde binlerce güç kazanıyor diye hatırlıyorum. O kadar güç toplayınca karakterin psikolojisi bozuluyor falan filan saçma yapmışlar bence Slice of Life rom-com daha iyi olabilirmiş

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
benim en sevdiğim anime o düşüşten sonra abisini falan buluyor ondan sonra dünyadaki bütün özel güçlere sahip oluyor yani düşüşten sonra baya bi güçleniyor

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
It is a very good anime if you like anime where the protagonist is strong and powerful

Üye
5 HİZMET YILI
Charlotte'un benim için en büyük varlığı animasyon değil, hikayesidir. Burada ve orada bazı kaymalar yapan olay örgüsüne rağmen, animenin ortasından itibaren iş kendini buluyor ve mükemmel bir doruk noktası ve şimdiye kadar gördüğüm en havalı anime finallerinden biriyle çok iyi bir akış izliyor. ;)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
es un excelente anime que me hizo llorar hasta el ultimo capitulo

Üye
9 HİZMET YILI
çok garip bir konusu var ama insanları çok tutan konulardan değil çıtır çerezlik bir anime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...