- Yasaklandı
Bu göstereceğim örnek S4League oyunu içindir.
Gerekenler
- 1 Timer
- 1 listBox
Form Eventine [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace] t[/FONT][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]imer1.Start yazabiliriz ancak isteyenler "Enabled = True" şeklinde de yapabilir.[/FONT]
Öncelikle oyundaki chat de 2 pointer' a ihtiyacımız olacak
1. pointer -> en son yazılan mesajdaki pid (player id)
2. pointer -> chat de yazılan en son yazı
bunları bulduktan sonra timer eventine
Memory ve conNect olarak 2 class'ı forumlardan yardım alarak ve kendimce kodladım yani araştırıp mem.Read, mem.Write ve Get_Pointer_Address kullanılan classlar bulmalısınız..
Gerekenler
- 1 Timer
- 1 listBox
Form Eventine [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace] t[/FONT][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]imer1.Start yazabiliriz ancak isteyenler "Enabled = True" şeklinde de yapabilir.[/FONT]
PHP:
timer1.Start();
Öncelikle oyundaki chat de 2 pointer' a ihtiyacımız olacak
1. pointer -> en son yazılan mesajdaki pid (player id)
2. pointer -> chat de yazılan en son yazı
bunları bulduktan sonra timer eventine
PHP:
IntPtr address1 = memory.GetAddress("\"S4Client.exe\"+01686730+14+4+30+224+88");
IntPtr address2 = memory.GetAddress("\"S4Client.exe\"+0171673C+0");
Process[] processes = Process.GetProcessesByName("S4Client");
if (processes.Length > 0)
{
if (memory.ReadInt32(address2) == 1634496558){ //Burada uğraşmayı sevmediğim için string
// olarak ".playerid" yazan kişiyi tespit ediyoruz.
memory.WriteInt32(address2, 0);
listBox1.Items.Add(memory.ReadUInt32(address1)); //Eğer ki .playerid yazan birisi varsa pid (player id) sini çekip listBox'a aktarıyoruz.
Thread.Sleep(500); // yarım saniye bekletelim ve döngüye devam
}
Memory ve conNect olarak 2 class'ı forumlardan yardım alarak ve kendimce kodladım yani araştırıp mem.Read, mem.Write ve Get_Pointer_Address kullanılan classlar bulmalısınız..