neden çok uzak bi gelecekte olsun ki şu an google gibi her istediğimi alabiliyorumbir yapay zekanın bir arama motorunun yerine geçmesi ancak çok uzak gelecekte mümkün ancak elbette ki fonksiyonel olarak bazı durumlarda arama motorunu geride bırakabilir
google kurumunun çok uzun yıllarda edindiği tecrübe ve shortcutları var yapay zeka daima hatalar verebilir her hatanın tek tek ayıklanması seneler sürecektir benceneden çok uzak bi gelecekte olsun ki şu an google gibi her istediğimi alabiliyorum
google ile aynı işlevi görüyor neredeyse yani googledan istediklerimi buradan da alabiliyorum hatta bazı durumlarda daha fazlasını veriyorgoogle bir arama motoru chatgpt ise yapayzeka konu arasında bağlantıyı anlamadım
Eğer yanlış bilmiyorum 30 ya da 20 civarında mühendis tarafından geliştiriliyor şu an eğer mühendislerin sayısı artırılırsa kısa zamanda çok fazla yol kat edebilir. zaten halka açık şu an kendi kendini geliştiriyorgoogle kurumunun çok uzun yıllarda edindiği tecrübe ve shortcutları var yapay zeka daima hatalar verebilir her hatanın tek tek ayıklanması seneler sürecektir bence
Tabii ki öyle kolay kolay bitmesi söz konusu değil ancak rakip olabileceğini düşünüyorum ama belli olmaz en kötü ihtimalle googleın tahtını sallandırırGoogle kolay kolay bitmez bence microsoft gibi o da çok kollu
evet ara yüzü bazı işletim sistemlerine benziyor hattaeğer zamanla güzel bir arayüz geliştirirse neden olmasın ama bu haliyle çok ilkel hala
ya orası öyle ama neden olmasın sonuç yapay zekagoogle yerleşmiş kimsenin yerine geçeceğini sanmıyorum
Geliştirilmesi gereken şeyleri var hocam çünkü şiirlerde falan aynı şeyleri döndürüyorÖdev yapıyor hikaye yazıyor. Yazılım da takıldığınız yerde sorduğunuz zaman yardım bile ediyor fena bir şey
Şiir denemedim hiç. Hikaye falan denedim gayet de güzel başarılı yazdı istediğim doğrultuda devam ettiriyor hatta.Geliştirilmesi gereken şeyleri var hocam çünkü şiirlerde falan aynı şeyleri döndürüyor
hocam haklısınız. zaten google'la pek bir şey yapamaz ama göz ardı edilecek bir şeyde değilhocam google ile chat GPT farklı kategorilerde apayrı
öncelikle googleda bir yapay zeka oluşturup karşılık verceği söyleniyor zaten şuanlık cheatgpt varlığı biraz ses getirdi onun haricinde google gibi bir devin tahtından etmesi oldukça zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?