ChatGPT Cevap Yazarken Yarıda Bırakıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Chatgpt soruların cevabı uzayınca cevabı yarıda bırakıp duruyor kendisine cevabı yarım bıraktığını söyleyince pardon tekrar yazıyorum diyip yine duruyor aynı yerde durmasada yakınlarında duruyor kendisi çözümünü bilmiyor nasıl çözebilirim?
Farklı tarayıcılardan eklentileri kapatarak denedim ama sonuç değişmiyor ram ve işlemciyi sonuna kadar kullanmasına izin veriyorum nette yavaş değil.
Lütfen yorum kasanlar boş yorum atmasın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Chatgpt soruların cevabı uzayınca cevabı yarıda bırakıp duruyor kendisine cevabı yarım bıraktığını söyleyince pardon tekrar yazıyorum diyip yine duruyor aynı yerde durmasada yakınlarında duruyor kendisi çözümünü bilmiyor nasıl çözebilirim?
Farklı tarayıcılardan eklentileri kapatarak denedim ama sonuç değişmiyor ram ve işlemciyi sonuna kadar kullanmasına izin veriyorum nette yavaş değil.
Lütfen yorum kasanlar boş yorum atmasın.
pek bi bilgim yok fakat belki anlık bir sorun oluşmuştur başka bir ağ ile denenizmi

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Daha beta aşamasında olduğu için sözel sorularda soruyu iyice açıklamalı anlatırsan cevabı yakın olsada %70 oranla çözebiliyor
Ama gel gelelim sayısal sorularda ve programlama sorularında iyice batırıyor
Soruyu sorar iken de soruyu detaylı sormak gerekli ancak dediğim her konuya net cevap veremiyor işte gelişmesi gerekli

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Daha beta aşamasında olduğu için sözel sorularda soruyu iyice açıklamalı anlatırsan cevabı yakın olsada %70 oranla çözebiliyor
Ama gel gelelim sayısal sorularda ve programlama sorularında iyice batırıyor
Soruyu sorar iken de soruyu detaylı sormak gerekli ancak dediğim her konuya net cevap veremiyor işte gelişmesi gerekli
githubun botu bundan daha iyi bu çok basit kodu yazıyor ama tasarıma hiç önem vermiyor yada işlevselliğe tamamen ilkel olarak yapıyor fakat yine çok iyi özellikle fazla uı istemeyen c++ python gibi işlerde çok iyi sonuç çıkarıyor soruyuda ne kadar açıklarsam açıklayayım kod uzayınca yazamıyor

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
"Kaldığın yerden devam et" diyebilirsin. Hala problem çözülmüyorsa kaldığı satırın bir üst satırını kopyala ve buradan devam et de.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Belli bir karakter limiti olması lazım birde yoğunluktan çökebiliyor.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
"Kaldığın yerden devam et" diyebilirsin. Hala problem çözülmüyorsa kaldığı satırın bir üst satırını kopyala ve buradan devam et de.
reis bunu denedim fakat kabul etmiyor bir üst kodu alıp en son verdiğin cevaptaki kodu "örnek kod mesela" dan itibaren devam ettir diyorum ama bu sefer üstteki koddan bağımsız kod yazıyor Kaldığın yerden devam et diyince tamam kodu tamamlıyorum diyip yine aynısını yapıyor
Post automatically merged:

Belli bir karakter limiti olması lazım birde yoğunluktan çökebiliyor.
şuan yoğunluk yok ayrıca kendisine sordum cevapda karakter limiti yokmuş

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
vpn veya mobilden girmeyi dene bakalım. Nede olsa betada teklemeler olur.

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sorduğun soruyu biraz değiştirip tekrar sorabilirsin ozaman düzeliyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
sorunu biraz değiştirip yazarsan tam cevap verebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...