- Yasaklandı
-
pek bi bilgim yok fakat belki anlık bir sorun oluşmuştur başka bir ağ ile denenizmiChatgpt soruların cevabı uzayınca cevabı yarıda bırakıp duruyor kendisine cevabı yarım bıraktığını söyleyince pardon tekrar yazıyorum diyip yine duruyor aynı yerde durmasada yakınlarında duruyor kendisi çözümünü bilmiyor nasıl çözebilirim?
Farklı tarayıcılardan eklentileri kapatarak denedim ama sonuç değişmiyor ram ve işlemciyi sonuna kadar kullanmasına izin veriyorum nette yavaş değil.
Lütfen yorum kasanlar boş yorum atmasın.
githubun botu bundan daha iyi bu çok basit kodu yazıyor ama tasarıma hiç önem vermiyor yada işlevselliğe tamamen ilkel olarak yapıyor fakat yine çok iyi özellikle fazla uı istemeyen c++ python gibi işlerde çok iyi sonuç çıkarıyor soruyuda ne kadar açıklarsam açıklayayım kod uzayınca yazamıyorDaha beta aşamasında olduğu için sözel sorularda soruyu iyice açıklamalı anlatırsan cevabı yakın olsada %70 oranla çözebiliyor
Ama gel gelelim sayısal sorularda ve programlama sorularında iyice batırıyor
Soruyu sorar iken de soruyu detaylı sormak gerekli ancak dediğim her konuya net cevap veremiyor işte gelişmesi gerekli
reis bunu denedim fakat kabul etmiyor bir üst kodu alıp en son verdiğin cevaptaki kodu "örnek kod mesela" dan itibaren devam ettir diyorum ama bu sefer üstteki koddan bağımsız kod yazıyor Kaldığın yerden devam et diyince tamam kodu tamamlıyorum diyip yine aynısını yapıyor"Kaldığın yerden devam et" diyebilirsin. Hala problem çözülmüyorsa kaldığı satırın bir üst satırını kopyala ve buradan devam et de.
şuan yoğunluk yok ayrıca kendisine sordum cevapda karakter limiti yokmuşBelli bir karakter limiti olması lazım birde yoğunluktan çökebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?