ChatGPT Entegreli Akıllı Defter XNote Satışa Çıkıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
:yazı:

XNote akıllı defter projesi, standart kalem ve defteri ChatGPT entegrasyonu ile birleştirerek yapay zekanın gücünü not alma deneyimine taşımayı amaçlıyor.
Bu yenilikçi proje, deftere yazdıklarınızı anında mobil uygulamaya aktararak notlarınızı düzenlemenizi, özetlemenizi ve hatta quiz'lere dönüştürmenizi kolaylaştırıyor.

Akıllı kalem, defter üzerindeki özel noktalı desen sayesinde yazdığınız her karakterin konumunu takip ederek anlık aktarım sağlar.
Yazdığınız komutları ChatGPT ile anında işleyerek randevu oluşturma, notlardan özet çıkarma ve quiz hazırlama gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Mobil uygulama, yazdıklarınızı kategorize edebilir, arşivleyebilir ve 53 farklı dilde çeviri yapabilirsiniz.
Ayrıca, defter mürekkep kartuşları ile birlikte gelir ve uzun süreli kullanım imkanı sunar.
Notlarınızı düzenleme ve özetleme işlemlerini otomatikleştirerek zaman tasarrufu sağlayan XNote, not alma deneyimini yepyeni bir seviyeye taşıyarak yapay zekanın gücünü günlük hayatımıza entegre etmeyi amaçlıyor.

XNote akıllı defter projesi, yapay zekanın not alma deneyimine entegre edilmesi açısından oldukça heyecan verici bir gelişmedir.
ChatGPT entegrasyonu ve akıllı kalem teknolojisi, not alma işlemini daha verimli ve kolay hale getirirken, kullanıcıların yaratıcılığını da geliştirmeye yardımcı olabilir.

:resim:

656fb2f486452058c182f72a_Frame 1747 (1)-p-1600.jpg

xnote-akilli-defter.jpg

1400x788xnote-akilli-defter-ile-tanisin.jpg

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yeni çıkacak cihazlara yapay zeka entegresi yapmaları beni çok heycanlandırıyor bakalım ileride daha neler olacak

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Elinize sağlık hocam bilgilendirici olmuş

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
chatgpt yi çok kullaan biriyim ve gerçekten güzelmiş

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
cok mantıklı cok işe yarar birşey olucak gibi .. bir anımı paylasıyım adim cihat 1 hafta once chatgpt den ismimle ilgili bir oyuncu profili yapmasını istedim bana verdigi cevap Cihat isminin iş*d in teror propagandası yapmak için kullandıgı bir kelime oldugunu bunu yapmasının yasal olmadını soyledi şok oldum ve güldüm

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Artık elektronik ürünlere yapay zeka standart olacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...