ChatGPT ile yapılabilecekler ve kolaylıklar hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam bilen bilir ChatGPT hakkında bir çok video vs. var ne yaptığına dair benim bugünki konum genel olarak gerek lisans-lisansüstü tezlerde gerekse hazırlık düzeylerinde olan arkadaşlarımızın proficiency sınavlarında yardımcılık veyahut lise düzeyinde yapamadıkları soruları veya derin araştırmalar için önerileri öğrenme hakkında olacak.

1. Öncelikle
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
siteye gidebilirsiniz.
2. OpenAI hesabınızın olması gerekiyor kaydolabilirsiniz.
(NOT: Sunucular çok geniş değil o yüzden her zaman içeri almayabilir sizi, sürekli deneyebilirsiniz F5 atarak.)
3. Giriş yaptıktan sonra sol tarafta New Chat kısmına bir kere tıklayıp gelen ekranda alttaki kutucuğa ne yapmak istediğinizi yazabilirsiniz. Program ingilizce tabanlı tabi diğer dilleri de destekliyor yani Türkçeyi de fakat İngilizce yazmanızı tavsiye ederim daha anlaşılır oluyor ve daha verimli bir iş gerçekleştiriyor.

Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız ve teyit etmek istiyorsanız hatayı da aynı şekilde iletince size dönüt olarak yaptıklarını tarayıp editleyerek geri veriyor.

Ben bugün sizlerle C2 düzeyinde ve ELTS formatında bir " Argumentative Essay" yazdıracağım. Adım adım aşağıda bulabilirsiniz her şeyi. :)

1. Ne yapacağımızı iletelim:

1.png

2. Gönderelim ve olanları görelim :)
12.png
123.png

Evet arkadaşlar görüğünüz gibi eğer araştırırsanız "Argumentative Essay" nasıl yazılır diye verdiğim örneğin ve ChatGPT'nin yazdığı doğruluğu karşılaştırabilirsiniz. Eksiksiz bir biçimde yazdı gerçekten çok kullanışlı sadece bu basit bir örnekti. Bu konuyu açmamın bir diğer sebebi de bunun daha fazla ne alanlarda detaylıca kullanılabilieceği konusunda görüşlerinizi merak etmemdi. İyi kullanmalar, iyi forumlar :)

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam harbiden çok iyi yazmış bu karşılaştırmacı denemeyi gerçekten bildiğin algoritma senin yerine yazıyor C2 seviyesi de iyiymiş chatgpt'nin aferin olum chatgpt tam da öğrettiğim gibi :kekw:

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Bilgisi olmayanlar için güzel içerik dostum eline sağlık.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ChatGPT gerçekten herkesin işine yarayacak bir site özellikle üniversite öğrencilerin final ve vize ödevlerinde baya yardımcı olucaktır

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Cahilliğime verin ama ChatGPT nedir pek bilmiyorumda diğer arkadaşlar kullanıcak belliki onlar adına güzel paylaşım

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Cahilliğime verin ama ChatGPT nedir pek bilmiyorumda diğer arkadaşlar kullanıcak belliki onlar adına güzel paylaşım
Bir tür yapay zeka diyebiliriz aslında bünyesinde çeşitli verileri barındırıyor milyonlarca ve bunları derleyebiliyor

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Gerçekten çok ileri bir teknolojik olay bilgilendirme için teşekkürler bu arada

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Sayısal kısım için çok ümitlenmeyin ama öbür türlü mükemmel bir başyapıt.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• asdas.png
    asdas.png
    49.3 KB · Görüntüleme: 68
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam bilen bilir ChatGPT hakkında bir çok video vs. var ne yaptığına dair benim bugünki konum genel olarak gerek lisans-lisansüstü tezlerde gerekse hazırlık düzeylerinde olan arkadaşlarımızın proficiency sınavlarında yardımcılık veyahut lise düzeyinde yapamadıkları soruları veya derin araştırmalar için önerileri öğrenme hakkında olacak.

1. Öncelikle
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
siteye gidebilirsiniz.
2. OpenAI hesabınızın olması gerekiyor kaydolabilirsiniz.
(NOT: Sunucular çok geniş değil o yüzden her zaman içeri almayabilir sizi, sürekli deneyebilirsiniz F5 atarak.)
3. Giriş yaptıktan sonra sol tarafta New Chat kısmına bir kere tıklayıp gelen ekranda alttaki kutucuğa ne yapmak istediğinizi yazabilirsiniz. Program ingilizce tabanlı tabi diğer dilleri de destekliyor yani Türkçeyi de fakat İngilizce yazmanızı tavsiye ederim daha anlaşılır oluyor ve daha verimli bir iş gerçekleştiriyor.

Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız ve teyit etmek istiyorsanız hatayı da aynı şekilde iletince size dönüt olarak yaptıklarını tarayıp editleyerek geri veriyor.

Ben bugün sizlerle C2 düzeyinde ve ELTS formatında bir " Argumentative Essay" yazdıracağım. Adım adım aşağıda bulabilirsiniz her şeyi. :)

1. Ne yapacağımızı iletelim:

Ekli dosyayı görüntüle 86234

2. Gönderelim ve olanları görelim :)
Ekli dosyayı görüntüle 86235Ekli dosyayı görüntüle 86236

Evet arkadaşlar görüğünüz gibi eğer araştırırsanız "Argumentative Essay" nasıl yazılır diye verdiğim örneğin ve ChatGPT'nin yazdığı doğruluğu karşılaştırabilirsiniz. Eksiksiz bir biçimde yazdı gerçekten çok kullanışlı sadece bu basit bir örnekti. Bu konuyu açmamın bir diğer sebebi de bunun daha fazla ne alanlarda detaylıca kullanılabilieceği konusunda görüşlerinizi merak etmemdi. İyi kullanmalar, iyi forumlar :)
peki oyunlarla ilgili herhangi bi sc yazılımı yapabiliyormu

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
peki oyunlarla ilgili herhangi bi sc yazılımı yapabiliyormu
Çok uçuk olur tabi ki parça parça bölüm bölüm yapılabilir ama sadece yazılım bilgisi yetmiyor script yazılımları tahmin edebileceğin gibi, dört işlem bilmeden türev, fonksiyon çözemezsen mesela :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...