Rica ederim hocam daha farklı fikirleriniz varsa beklerim yorumlaraEline sağlık hocam bilgilendirme için
Daha da büyüyecek abisi merak etmeHocam harbiden çok iyi yazmış bu karşılaştırmacı denemeyi gerçekten bildiğin algoritma senin yerine yazıyor C2 seviyesi de iyiymiş chatgpt'nin aferin olum chatgpt tam da öğrettiğim gibi
Bir tür yapay zeka diyebiliriz aslında bünyesinde çeşitli verileri barındırıyor milyonlarca ve bunları derleyebiliyorCahilliğime verin ama ChatGPT nedir pek bilmiyorumda diğer arkadaşlar kullanıcak belliki onlar adına güzel paylaşım
anladım teşekkür ederim baktım sonra googledanBir tür yapay zeka diyebiliriz aslında bünyesinde çeşitli verileri barındırıyor milyonlarca ve bunları derleyebiliyor
reis hangi swde oynuyorsun KO yuanladım teşekkür ederim baktım sonra googledan
Rica ederim işinize yarayacak şekilde kullanırsınız umarımGerçekten çok ileri bir teknolojik olay bilgilendirme için teşekkürler bu arada
Onu da yapıyor onu da denedim tane tane ve düzgün ifadelerle yazınca integral bile çözdürürsünSayısal kısım için çok ümitlenmeyin ama öbür türlü mükemmel bir başyapıt.
Onu da yapıyor onu da denedim tane tane ve düzgün ifadelerle yazınca integral bile çözdürürsün
Evet gerçekten yapay zekanın bu denli ilerleyişi biraz korkutsa da biraz da heyecanlandırıyor açıkçası rica ederimteknoloji ne kadar ilerlemiş teşekkür ederim
aynen öylePost automatically merged:
Evet gerçekten yapay zekanın bu denli ilerleyişi biraz korkutsa da biraz da heyecanlandırıyor açıkçası rica ederim
peki oyunlarla ilgili herhangi bi sc yazılımı yapabiliyormuArkadaşlar selam bilen bilir ChatGPT hakkında bir çok video vs. var ne yaptığına dair benim bugünki konum genel olarak gerek lisans-lisansüstü tezlerde gerekse hazırlık düzeylerinde olan arkadaşlarımızın proficiency sınavlarında yardımcılık veyahut lise düzeyinde yapamadıkları soruları veya derin araştırmalar için önerileri öğrenme hakkında olacak.
1. ÖncelikleBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsiteye gidebilirsiniz.
2. OpenAI hesabınızın olması gerekiyor kaydolabilirsiniz.
(NOT: Sunucular çok geniş değil o yüzden her zaman içeri almayabilir sizi, sürekli deneyebilirsiniz F5 atarak.)
3. Giriş yaptıktan sonra sol tarafta New Chat kısmına bir kere tıklayıp gelen ekranda alttaki kutucuğa ne yapmak istediğinizi yazabilirsiniz. Program ingilizce tabanlı tabi diğer dilleri de destekliyor yani Türkçeyi de fakat İngilizce yazmanızı tavsiye ederim daha anlaşılır oluyor ve daha verimli bir iş gerçekleştiriyor.
Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız ve teyit etmek istiyorsanız hatayı da aynı şekilde iletince size dönüt olarak yaptıklarını tarayıp editleyerek geri veriyor.
Ben bugün sizlerle C2 düzeyinde ve ELTS formatında bir " Argumentative Essay" yazdıracağım. Adım adım aşağıda bulabilirsiniz her şeyi.
1. Ne yapacağımızı iletelim:
Ekli dosyayı görüntüle 86234
2. Gönderelim ve olanları görelim
Ekli dosyayı görüntüle 86235Ekli dosyayı görüntüle 86236
Evet arkadaşlar görüğünüz gibi eğer araştırırsanız "Argumentative Essay" nasıl yazılır diye verdiğim örneğin ve ChatGPT'nin yazdığı doğruluğu karşılaştırabilirsiniz. Eksiksiz bir biçimde yazdı gerçekten çok kullanışlı sadece bu basit bir örnekti. Bu konuyu açmamın bir diğer sebebi de bunun daha fazla ne alanlarda detaylıca kullanılabilieceği konusunda görüşlerinizi merak etmemdi. İyi kullanmalar, iyi forumlar
Çok uçuk olur tabi ki parça parça bölüm bölüm yapılabilir ama sadece yazılım bilgisi yetmiyor script yazılımları tahmin edebileceğin gibi, dört işlem bilmeden türev, fonksiyon çözemezsen meselapeki oyunlarla ilgili herhangi bi sc yazılımı yapabiliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?