Chatgpt makale yazdırma hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Chatcpt sitesinde makale yazdırıyorum yazdırırken bazen cümleyi tamamlayamıyor yani çok yazamıyor. Sonra kaldığın yerden devam et diyorum bu sefer de devam ediyor ama baya ayrıntıya giriyor.Bu konu hakkında bilginiz varmı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kaldığı yer eğer o bölümde belirleyiciyse orayı kopyalayıp sonrasında kaldığı yeri sen yazıp devam etmesini sağlarsın
sonrasında da kendin sözcükleri uygun bir dile getirip hazırlarsın biraz uğraştırıcı ama olur bence.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
tam istediğin gibi yazamaz hocam biraz editlersin zaten ama en kötü devam ettir ama çok detaylandırma komudu verebilirsin

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Dergi ve kitap önlemler mevcuttur. Bu yüzden yaşadığın sorunu henüz çözüm bilmiyoruz

lol
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bazen sapıttığı saatler olabiliyor sakin zamanlarda girmeyi dene ben öyle yapıyorum

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bu makaleler yazdırarak nereden para kazanıyoruz peki

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu durum, ChatGPT gibi yapay zeka tabanlı dil modelleri için oldukça yaygın bir durumdur. Bu modeller, bir kelime veya cümle verildiğinde, büyük bir dil veritabanına dayanarak en olası devamını öngörür. Ancak, bazen doğru devamı tahmin etmek zor olabilir, özellikle de cümle tamamlanması gereken konu veya bağlam karmaşık veya belirsizse.

Bu nedenle, ChatGPT gibi dil modelleri, bazen yarım kalmış veya belirsiz cümleler üretebilirler. Bununla birlikte, modelin size sunulan devamı açıklığa kavuşturarak veya daha fazla ayrıntıya girmeden daha kısa bir devam önerisi sunarak size yardımcı olmaya çalışabilirsiniz.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam çok detaylı yazma diye belirtirseniz sorun olmicaktır. zaten daha yeni diyebileceğimiz bir robot kendisi geliştirilicektir

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam maalesef onun bir ayarı yok detaya girdiği zaman siz ekleme çıkarma yapın

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ona direk yazacağı karakter sayısını girmen gerekiyor. Öyle daha iyi sonuç alabilirsin mesela 350 kelimelik bir makale yaz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...