Chat'te Raporla Özelliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Chat'in yeni üyelere kullanıma açılmasıyla birlikte, özellikle onaylı üye rank'ı için 50 mesajı chat'te kasabileceğini düşünen üyeler tarafından çok fazla spam yapıldığını görmeye başladık.

Bunun dışında küfür edenler, forumdaki diğer kuralları ihlal edenler de oluyor zaman zaman. Yöneticiler genelde bu mesajları siliyor ama bazen araya çok mesaj girince gözden kaçtığı olabiliyor. Böyle durumlarda chat'teki mesajın ss'ini alıp kullanıcının profilinden raporlamak zorunda kalıyorum.

Bazı kullanıcılar profillerini kimin görebileceğini sınırlandırdıkları için raporlamak da mümkün olmayabiliyor.

Chat'te de tıpkı yorumların altında olduğu gibi her mesajın sonunda küçük bir raporla yazısı olsa ve chat mesajlarını raporlayabiliyor olsak güzel olurdu.

Şöyle bir örnek yaptım:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
evet, ama chatte kurucular aktif sohbet ediyor coğu zaman yıne de kurucuların olmadıgı zamanlar fflame spam atan oluyor o zamanlar yararlı olur

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
@Pudding ben spam yapmıyorum mesela sadece forumda bilgi mi veya düşüncemi yazsam bile bottan uyarı alıyorum bunun sebebi nedir ama ben konu hakkında yazıyorum yorumlarımı ama kullanıcıları yanlış yönlendirme diye bottan bildirim geliyor admin tarafından mı yiyorum bu bildiriimi

Üye
3 HİZMET YILI
spamleri engellemek icin gayet mantıklı . yapılabilir

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ben o kısmı çok görmesem yada kullanmasamda yararlı gibi sagolun.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gerekliydi zaten iyi olmus

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Yararlı bir ektileşim olmuş, kendi başına bırakılmış bir forum olmadığının göstergesi. Teşekkürler..

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
iyi hocam zaten pek sorun çıkaranı görmedim ama yinede iyi bi sistem bulunması şart

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Bence tekrardan eski sisteme dönüp onaylı üye ve üstünün mesaj atabilmesi daha iyi olur

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Chat'in yeni üyelere kullanıma açılmasıyla birlikte, özellikle onaylı üye rank'ı için 50 mesajı chat'te kasabileceğini düşünen üyeler tarafından çok fazla spam yapıldığını görmeye başladık.

Bunun dışında küfür edenler, forumdaki diğer kuralları ihlal edenler de oluyor zaman zaman. Yöneticiler genelde bu mesajları siliyor ama bazen araya çok mesaj girince gözden kaçtığı olabiliyor. Böyle durumlarda chat'teki mesajın ss'ini alıp kullanıcının profilinden raporlamak zorunda kalıyorum.

Bazı kullanıcılar profillerini kimin görebileceğini sınırlandırdıkları için raporlamak da mümkün olmayabiliyor.

Chat'te de tıpkı yorumların altında olduğu gibi her mesajın sonunda küçük bir raporla yazısı olsa ve chat mesajlarını raporlayabiliyor olsak güzel olurdu.

Şöyle bir örnek yaptım:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
spam önlemek icin iyi olabilir

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Güzel bir fikir olabilir önceki sohbette vardı bu raporlama özelliği buraya da getirilebilir

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
güzel fikir bide spam yapanları algılayacak bi sistemde gelebilir ard arda yada uygunsuz birşeyler yazdığında belli süre mute gibi

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Adminler aktif olduğu sürece bir sıkıntı olmaz ama aktif olmayınca sıkıntı çıkacağı için güzel fikir aslında gelebilir helal be Queen 'im

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Leftspace e ilettim. Bir ilerleme veya eklenmesi durumunda konuya yorum atarım ya da chatten görürsünüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...