je vole dans l espace
Griffin Premium
pekı neden ıcıne vırus atıyorsunuz onu anlamıyorumKardeşim Her Hilede Virüs Vardır
pekı neden ıcıne vırus atıyorsunuz onu anlamıyorumKardeşim Her Hilede Virüs Vardır
oto banned yemezsiniz Dword Gibi değildir hemen ban yemezBan Atıyormu Sorun varmı ?
Çok belli edersen ban yiyersin tabioto banned yemezsiniz Dword Gibi değildir hemen ban yemez
Virüs Atmıyom Koruma Olduğu İçin Virüs Gösterirpekı neden ıcıne vırus atıyorsunuz onu anlamıyorum
Tatil'e Gidecektin NolduÇok belli edersen ban yiyersin tabi
Virüs Var Ama zararsızdır Koruma Olduğu içinVirüs Atmıyom Koruma Olduğu İçin Virüs Gösterir
İnternet cafe de mi denedinya internet kafede ne güzel olmuştu eve geldim olmuyor
Arabadayım mobilden dolaşıyorumTatil'e Gidecektin Noldu
HımmArabadayım mobilden dolaşıyorum
aynen arkadaşın kafesi![]()
Tekrar dene programı aç kapa olmazsa sürek li denewolftü Hilesini seçiyorum Seçildikten Sonra Load'a basamıyorum LOAD Butonu Kilitleniyor Acaba neden ?
sana guvendım ındırıp actım wolftuye rogramı kapama tusuna falan hıcbıseye basılmıyoTekrar dene programı aç kapa olmazsa sürek li dene
Tekrar dene programı aç kapa olmazsa sürek li dene
Zulayı seçme wolftü i seçKardeş Load Kilitleniyor Sadece INFO ve Website Kalıyor Düzeltirmisiin Şunu
Özelden yazın tw atınızsana guvendım ındırıp actım wolftuye rogramı kapama tusuna falan hıcbıseye basılmıyo
ulan o kadar tereddut ettım ındırdım hatayıda duzelttım sımdıde menu gelmıo gelde sansına kusmeÖzelden yazın tw atınız