Cheat Engine Açılınca Oyun Kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamlar herkese pro soccer online adlı oyunda cheat engine kullanmaya çalıştım fakat işe yaramadı ve ne zaman oyunu açsam arkada cheat engine ile alakalı olan her şeyi kapıyor (browser , dosya , programın kendisi vs.) cheat enginenin driver ve string isimlerini değiştirip denedim fakat işe yaramadı.

İçinde cheat engine yazısı olmayan bir cheat engine yaptım yani en baştan kodları düzenleyerek fakat bana mısın demiyor arkadaş her türlü kapatıyor. Sanırım oyun byfron anti-cheat yazılımını kullanıyor. Bunu bypass etmenin bir yolu yok mudur değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cheat engine yerine wemodd programını indirip oradan bir çok hile yapabilirsin bu single player oyunlar için tasarlanmış bir hile programıdır göz atmanızı tavsiye ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu yöntemi denedim hocam anlattıklarımı yapıyor zaten
Post automatically merged:

Online oyunlarda cheat engine kullanamazsın. Oyunun ac programı izin vermez. Cheat engine genelde single oyunlarda kullanabileceğin bi program
hocam bir kaç senelik deneyimlerle bunun farkındayım zaten bunu bilmeden hile yapacak biri olduğunu da düşünmüyorum fakat böyle bir şey küçük yapımcıların yaptığı oyunlarda mümkün

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
ud cheat engine kullancan normal cheat engine ı engelliyor

UwU :3
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
oyun fazla yeni, ucyi takip et.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bu yöntemi denedim hocam anlattıklarımı yapıyor zaten
Post automatically merged:

hocam bir kaç senelik deneyimlerle bunun farkındayım zaten bunu bilmeden hile yapacak biri olduğunu da düşünmüyorum fakat böyle bir şey küçük yapımcıların yaptığı oyunlarda mümkün
küçük yapımlarla çok alakası yok. Bu önlem aşırı yüksek meblalara yapılan bişey değil. cheat engine direkt oyun dosyalarına müdahale ediyor. online oyunlar veriyi dosya konumundan değil oyunun sunucularından alıyor. Bu yüzden online oyunların genelinde kolay bi şekilde cheatengine kullanımının önüne geçilebiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Selamlar herkese pro soccer online adlı oyunda cheat engine kullanmaya çalıştım fakat işe yaramadı ve ne zaman oyunu açsam arkada cheat engine ile alakalı olan her şeyi kapıyor (browser , dosya , programın kendisi vs.) cheat enginenin driver ve string isimlerini değiştirip denedim fakat işe yaramadı.

İçinde cheat engine yazısı olmayan bir cheat engine yaptım yani en baştan kodları düzenleyerek fakat bana mısın demiyor arkadaş her türlü kapatıyor. Sanırım oyun byfron anti-cheat yazılımını kullanıyor. Bunu bypass etmenin bir yolu yok mudur değerli fikirlerinizi bekliyorum.
CE az kullan knk tadı cıkmıyor sonra

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

sürümleri kontrol et

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam hile koruması olabilir oyunun. Cheat engine karşıtı anticheat vs.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Özellikle malum programı kapatıyorsa %100 koruması vardır ona karşı, başka açıklaması yok gibi.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
dostum exeye gömülü korumalar oluyor onları aşmak gerekiyor
ud procces hacker veya c.e yapıp online bazı pvp serverlerde kullanabilirsin
Yorum kasmak için yorum yapanlar var :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
cheat engine görevini gören single player oyunlarına özel çok var ve cheat engine driver bypas vvar

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
undetected cheat engine kullan yoksa kapanır oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...