bu yöntemi denedim hocam anlattıklarımı yapıyor zatenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hocam bir kaç senelik deneyimlerle bunun farkındayım zaten bunu bilmeden hile yapacak biri olduğunu da düşünmüyorum fakat böyle bir şey küçük yapımcıların yaptığı oyunlarda mümkünOnline oyunlarda cheat engine kullanamazsın. Oyunun ac programı izin vermez. Cheat engine genelde single oyunlarda kullanabileceğin bi program
küçük yapımlarla çok alakası yok. Bu önlem aşırı yüksek meblalara yapılan bişey değil. cheat engine direkt oyun dosyalarına müdahale ediyor. online oyunlar veriyi dosya konumundan değil oyunun sunucularından alıyor. Bu yüzden online oyunların genelinde kolay bi şekilde cheatengine kullanımının önüne geçilebiliyorbu yöntemi denedim hocam anlattıklarımı yapıyor zaten
Post automatically merged:
hocam bir kaç senelik deneyimlerle bunun farkındayım zaten bunu bilmeden hile yapacak biri olduğunu da düşünmüyorum fakat böyle bir şey küçük yapımcıların yaptığı oyunlarda mümkün
denedim hocam onu da denedim fakat çalışmadı oyun process hacker bile açmanıza izin vermiyor arka plandaki her şeyi temizliyorud cheat engine kullancan normal cheat engine ı engelliyor
bypass gerekli o zamandenedim hocam onu da denedim fakat çalışmadı oyun process hacker bile açmanıza izin vermiyor arka plandaki her şeyi temizliyor
CE az kullan knk tadı cıkmıyor sonraSelamlar herkese pro soccer online adlı oyunda cheat engine kullanmaya çalıştım fakat işe yaramadı ve ne zaman oyunu açsam arkada cheat engine ile alakalı olan her şeyi kapıyor (browser , dosya , programın kendisi vs.) cheat enginenin driver ve string isimlerini değiştirip denedim fakat işe yaramadı.
İçinde cheat engine yazısı olmayan bir cheat engine yaptım yani en baştan kodları düzenleyerek fakat bana mısın demiyor arkadaş her türlü kapatıyor. Sanırım oyun byfron anti-cheat yazılımını kullanıyor. Bunu bypass etmenin bir yolu yok mudur değerli fikirlerinizi bekliyorum.
sürümleri kontrol etSelamlar herkese pro soccer online adlı oyunda cheat engine kullanmaya çalıştım fakat işe yaramadı ve ne zaman oyunu açsam arkada cheat engine ile alakalı olan her şeyi kapıyor (browser , dosya , programın kendisi vs.) cheat enginenin driver ve string isimlerini değiştirip denedim fakat işe yaramadı.
İçinde cheat engine yazısı olmayan bir cheat engine yaptım yani en baştan kodları düzenleyerek fakat bana mısın demiyor arkadaş her türlü kapatıyor. Sanırım oyun byfron anti-cheat yazılımını kullanıyor. Bunu bypass etmenin bir yolu yok mudur değerli fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?