Cheat Engine bypass çalıştırma hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhaba dostlar ben cheat engine'yi bypasslıyordum ama şöyle bir sorunum var herşeyi halettim ama bunu halledemedim, HxD programı ile "Cheat Engine" yazılarının hepsini değiştirdim ama "Enable Speedhack" yazılarını değiştirince "BU UYGULAMA BİLGİSAYARINIZDA ÇALIŞMIYOR" sorunu alıyorum? bunun sebebi nedir.

Yazıları neden değiştirdiğimin sebebine gelirsek, oyunun anti-hile sisteminde "Cheat ve Hack" yazısını gördüğü her programı kapatıyor bende cheat engineyi bu yüzden bypasslıyorum :))

image.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
admine yaz

kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
"Admin kanka svnde cheat engine açıyorum speed hackte sıkıntı çıkıyor" yazsa sence de garip olmaz mı?
yok kral ben speed hack'ide açıyorum onda sorun yok, sandboxie plus denilen program'la anti-cheati kırıyorum geçiyorum, sonrasındada hilemi açıyorum. c++ ilede bir hile yazdım ama sorun şurda, insanlara daha kolay hile yapması için sandboxieplus kurdurtmadan bir hile yaymak istiyorum onuda az kaldı başarıcam, sadece bu sorunla karşılaştım işte..

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bende aynı sıkıntıyı çekiyorum yardım edebilecek var mı?

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bütün hepsini değiştirmek yerine tek tek değiştirerek dene çünkü bu şekilde çalışabilir PE dosyasını bozuyorsun. Ya attığın patch bozuyor yada HxD yazılımı düzgün kayıt edemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...