5 Tem 2020 #1 SpyZero Seçkin Üye Katılım 28 Ağu 2017 Mesajlar 366 Çözümler 1 Tepki puanı 15 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar Cheat engine programında edit-settings-extra bölümündeki kutuları seçip DBKA yı açmaya çalıştığımda hata alıyorum yardımcı olur musunuz
Merhaba arkadaşlar Cheat engine programında edit-settings-extra bölümündeki kutuları seçip DBKA yı açmaya çalıştığımda hata alıyorum yardımcı olur musunuz
5 Tem 2020 #2 Ubisoftloka U Onaylı Üye Katılım 4 Tem 2020 Mesajlar 52 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Yaş 52 5 HİZMET YILI Bu, bilgisayarınızda DLL eksik olduğu için oluşmalıdır, bunları güncellemeye çalışın Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Tem 2020 Konuyu başlatan #3 SpyZero Seçkin Üye Katılım 28 Ağu 2017 Mesajlar 366 Çözümler 1 Tepki puanı 15 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Kılıccı' Alıntı: antivirüs programını kapattın mı hocam kapatmadıysan oyunu baştan yükle eksik dosya olabilir Genişletmek için tıklayın ... bilgisayarımda herhangi bir antiviirüs programı yok ve oyunu baştan yükle yazman saçma olmuş konuyla alakasız Oyla 0 Olumsuz oyla
Kılıccı' Alıntı: antivirüs programını kapattın mı hocam kapatmadıysan oyunu baştan yükle eksik dosya olabilir Genişletmek için tıklayın ... bilgisayarımda herhangi bir antiviirüs programı yok ve oyunu baştan yükle yazman saçma olmuş konuyla alakasız
5 Tem 2020 #4 Kılıccı Onaylı Üye Katılım 3 Haz 2018 Mesajlar 71 Tepki puanı 2 Ödüller 7 Yaş 28 8 HİZMET YILI cançk' Alıntı: bilgisayarımda herhangi bir antiviirüs programı yok ve oyunu baştan yükle yazman saçma olmuş konuyla alakasız Genişletmek için tıklayın ... alakasız değil eksik dosya olabileceği için söyledim Oyla 0 Olumsuz oyla
cançk' Alıntı: bilgisayarımda herhangi bir antiviirüs programı yok ve oyunu baştan yükle yazman saçma olmuş konuyla alakasız Genişletmek için tıklayın ... alakasız değil eksik dosya olabileceği için söyledim
5 Tem 2020 #5 Aweja A Uzman Üye Katılım 28 Haz 2020 Mesajlar 176 Çözümler 1 Tepki puanı 10 5 HİZMET YILI Anti virus kapat diyo yada metin2de koruma sistemı var Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
5 Tem 2020 Konuyu başlatan #6 SpyZero Seçkin Üye Katılım 28 Ağu 2017 Mesajlar 366 Çözümler 1 Tepki puanı 15 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Aweja' Alıntı: Anti virus kapat diyo yada metin2de koruma sistemı var Genişletmek için tıklayın ... knk anti virüs programı yok pc de bide mt2 de kullanmıycam aldığım blogdaki arkadaş mt2 de kullanıyormuş algılanmasın diye bi ayar çekmiş ondan öyle yazıyor pc de mt2 bile yok Oyla 0 Olumsuz oyla
Aweja' Alıntı: Anti virus kapat diyo yada metin2de koruma sistemı var Genişletmek için tıklayın ... knk anti virüs programı yok pc de bide mt2 de kullanmıycam aldığım blogdaki arkadaş mt2 de kullanıyormuş algılanmasın diye bi ayar çekmiş ondan öyle yazıyor pc de mt2 bile yok