I love Vi
Seçkin Üye
Agalar farklı oyunlar için cheat engine kullansam direk basit bi örnek vereyim atıyorum mc için CE kullandım valo banlar mı?
Kanka valoda kullanmayacağım için sorun olmaz diye düşünüyorum. Başka oyunlarda kullanıcam ama valo ban atmasın amaç oValo gibi anticheat seviyesi yüksek bir oyunda cheat engine geçeceğini sanmıyorum
Ha anladım, muhtemelen atmaz ama risk teşkil etmemesi için yine de vanguard'ı vs. kapatabilirsin kullanacağın zamanlardaKanka valoda kullanmayacağım için sorun olmaz diye düşünüyorum. Başka oyunlarda kullanıcam ama valo ban atmasın amaç o
Cheat engine gibi basit programları bilmeyen yoktur emin ol vanguard bunun için bir önlem almıştır saçma ve sebepsiz şeylerden ban yiyenler var dikkatli ol derim ama %80 ihtimalle ban yemessin %20 lik tarafta biraz şans .dAgalar farklı oyunlar için cheat engine kullansam direk basit bi örnek vereyim atıyorum mc için CE kullandım valo banlar mı?
Ban atacağını sanmıyorum çoğu pc de kurulu zatenAgalar farklı oyunlar için cheat engine kullansam direk basit bi örnek vereyim atıyorum mc için CE kullandım valo banlar mı?
Kanka öyle yapıyodum zaten ama korkmaya başladım çoğu kişi yok dursa kullanmasan bile banlanırsın fln dedi. Bende kaldırdım komple ya riske değmez hesaba para yatırdım.Konuyu okudukça ülkenin zeka seviyesine gülüyorum. Vanguardın açık uygulamalarda string tarattığını biliyorum. Sağ alttan valorantın iconuna sağ tıkla exit de sonra tamam de bu kadar istediğin oyunda hile yapabilirsin pcyi yeniden başlattığında Vanguard yeniden başlayacaktır.