∞
Uzman Üye
Uberstrikehangi oyun?
dostum dediğimiz yöntemleri denedin mi? Oldu mu bunları yazarsan diğer kullanıcılar içinde yardımcı olmuş olursun.Uberstrike
Stealth mode göremiyorum. Hangisi oluyor?cheat engine> edit> setting >exstra >stealth mode açman yeterli olur.iyi forumlar.
hmm en son vardı kaldırmışlar demek ki. Diğer arkadaşların yöntemini deneyebilirsin.Stealth mode göremiyorum. Hangisi oluyor?
Cheat engine 6.4 kurulu sanırım o yüzden yok olabilir. Son sürümünüde indirip bakacağımhmm en son vardı kaldırmışlar demek ki. Diğer arkadaşların yöntemini deneyebilirsin.
tamam sonucunu burada paylaşCheat engine 6.4 kurulu sanırım o yüzden yok olabilir. Son sürümünüde indirip bakacağım
Maalesef tüm önerileri yaptım. Hiçbiri işe yaramadıtamam sonucunu burada paylaş
Ne demek istediğinizi anlamadım. Açıklar mısınız?ce nin acık kaynak kodu mevcut istedigin gibi edit yapıp gizleyebilirsin
Dediğiniz mod yok. Normal bir hile yapan yok. Oyun eski. Araştırıyorum fakat güncel hile bulamadım.stealth mod olması lazım çalışmazsa normal bi hile bulmaya çalış
Denedim fakat işe yaramadı.yeniden adlandır oluyosa öyle dene
Yorumuzla alakalı video,site vs. varsa yapılışını öğrenmek isterim.Window Title Changer ile başlığı değiş, exe adını değişmen yeterli
bildiklerim bu kadar keşke daha fazla yardımcı olabilsem. İyi forumlar.Maalesef tüm önerileri yaptım. Hiçbiri işe yaramadı
Post automatically merged:
Ne demek istediğinizi anlamadım. Açıklar mısınız?
boşver ya kodlama bilmiyorum diye belirtmişsin üstünkörü okudum yazdığını kbMaalesef tüm önerileri yaptım. Hiçbiri işe yaramadı
Post automatically merged:
Ne demek istediğinizi anlamadım. Açıklar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?