Black Squad mmofps tarzı bi oyunHangi oyun için istediğine bağlı.
O oyunda hile yapmana gerek yok mesela herkes eşit pay to win bir oyun değil daha çok pay to win oyunlarına yönelmeni öneririm.Black Squad mmofps tarzı bi oyun
Katılıyorum lakin oyunda hile çokO oyunda hile yapmana gerek yok mesela herkes eşit pay to win bir oyun değil daha çok pay to win oyunlarına yönelmeni öneririm.
Malesef Herkes Eşit DeğilO oyunda hile yapmana gerek yok mesela herkes eşit pay to win bir oyun değil daha çok pay to win oyunlarına yönelmeni öneririm.
Knkoyundaki bir değeri arayarak ve o değeri değiştrerekte pointer bulabilirsin .
İlla altın hilesi yapmana gerek yok mermi sayısınıda taratarak mermi hilesi veya can hileside yapabilirsin .KnkMesala İşte Öyle diyonda aimbot - wh - sekmeme vs. hilelerin pointerlerini nerden bulucam
altın hilesi yapmoyikki şurda
"Altın Hilesi Yapmıyokki Şurda" Derken Yani Yapmıyom Diyorum Bana Wh - sekmeme vs. onları nasıl bulurumİlla altın hilesi yapmana gerek yok mermi sayısınıda taratarak mermi hilesi veya can hileside yapabilirsin .
anladım"Altın Hilesi Yapmıyokki Şurda" Derken Yani Yapmıyom Diyorum Bana Wh - sekmeme vs. onları nasıl bulurum![]()
Dostum Az Çok Nasıl İşledigini Bİliyorum Ama Kullanmayı Biliyorum Oyun Memory Sine Gircen Orda Aradıgın Kodlar Olcak Sİlah Kodları Vs. Ama Ordan Nereye Bakcamı Bilmiyorum SIkıntı OrdaBu konularla ilgili hiç bir fikrim yok Pointer bulmakla herhangi bir değeri alıp 9999 yazıp değiştirmek aynı şey mi? Senelerdir oynayıp da gelişmediğim pay2win bir oyun var anti cheat yazılımı bile yok her ne kadar uğraşıp bir değeri değiştirsem de sadece görsel olarak değişiyor.