Cheat Engine'de hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I manage devil
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar, cheat engine ile internet oyunlarından birisinde hile yaparken, doğru value değerini bulup, değiştirdiğimde tarayıcı kapanıyor.Farklı tarayıcılardanda denedim fakat çözülmedi.Çözümünü bilen birisi yardımcı olabilirmi?
Oyun ismi Warmerise bu arada.

NOT: Konuyu yanlış yerde açmışsam kusura bakmayın, en doğru yer burası olduğuna karar verdim.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kardeşim rica etsem bana cheat engine ile oyun valuelerini nasıl buldugunu söylermisin anlatırmısın senin konun hakkında bilgim yok malesef kusura bakma

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim yetkililerle görüş olmazsa yeniden dene

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka zamanında Mount and blade de cheat engineyle ordu yaratırdık asker alıyorduk 20 kişi misal Cheat engine yi açıp oyuna bağlıyorsun sonra value değeri yerine asker sayısını giriyorsun sonra bir sürü değer çıkıyoru doğal olarak sonra asker sayısını azaltıp yeni value değerini girip next diyorsun tek değer kalıyor sonra o value değerini istediğin gibi veriyorsun 1 milyon asker falan yapıyordum....genelde 2 seferde çıkar ama teke düşmezse value değeri bir daha azaltıp bulabilirsin yani ben böyle yapıyordum hala böyledir umarım

I walk the lie
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
güncel versiyonunu indir
Post automatically merged:

Yada cheat yaparken exe yi düzgün seçtiğinden emin ol dostum

Virüs programı var ise eğer kapat

I manage devil
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
güncel versiyonunu indir

Yada cheat yaparken exe yi düzgün seçtiğinden emin ol dostum

Virüs programı var ise eğer kapat
Doğrusunu seçiyorum. Cheat engine kapanıyor diyorum. Tarayıcı değil. Dediklerinle alakası yok dostum.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kanka güncel versiyonlarından ben de hata alıyorum gezginler sitesinden 1.6 indirirsen düzelir bence ben de 1.6 çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kardesim senin pcdeki cheat engine dosyalarını alıp daha önceden hiç cheat engine yüklenmemiş bir bilgisayara aktar. eğer ondada aynı sorun çıkarsa sıkıntı programın dosyalarındadır. belki bir dll falan eksiktir. çıkmazsa sorun senin pc dedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...