Onaylı Üye
Yazılım ve kodlama bilmiyorum ama kodun açılımını ve coderların(yazılımcıların) ne olduğunu biliyorum bu işe nerden başlayabilirim bilen kişiler cevaplarsa sevinirim.
youtubede bulamadım link bırakabilirmisinYoutube de bir sürü kaynak var
Ek olarak söylediklerim İngilizceyi az çok bilen birisi içindir. Lütfen İngilizceniz yok ise önce İngilizce öğrenin.youtubede bulamadım link bırakabilirmisin
çok teşekkür ederimm <3Merhaba, öncelikle direkt olarak hile kodlayamazsınız, temel şeyleri öğrenmeniz gerekiyor. Örnek olarak C# ile başlamanızı öneriyorum. C# ile basit konsol’a yazdırma komutlarını öprendikten sonra Cheat Engine kullanımını öğrenmeniz gerekiyor (Size tavsiyem YouTube’ye girip How to use Cheat Engine Guided*) yazarak ilgili kanaldaki videoları izlemeniz olacaktır. Bırada en önemli şey İngilizce seviyeniz. Çünkü Türkçe kaynak yok denecek kadar az hatta yok. Aşama 1-
Burada C# mantığını anlayabileceğiniz bir saatlik bir video var. Buyrun izleyin.
Daha sonra konsola yazdırma c# yazarak videoda ablatın şeyleri kendiniz kolaylıkla yapar kullanabilrsiniz.
2- Sıra Cheat Engine kullanımda aşağıdaki videoyu bırakıyorum. Eğer tüm bu dediklerimi caymadan yaparsanız bana özel mesaj atın size site video vb önerisinde bulunurum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Post automatically merged:
Ek olarak söylediklerim İngilizceyi az çok bilen birisi içindir. Lütfen İngilizceniz yok ise önce İngilizce öğrenin.
ne yazık kiNeden türkçe kaynaklar gerçekten bukadar az acaba hem az hem anlatanlar tam anlatamıyor iyi birşeyler öğrenmek için ingilizce şart en azından anlayabilicek seviyede
Çok güzel açıklamışsın teşekkürler.Merhaba, öncelikle direkt olarak hile kodlayamazsınız, temel şeyleri öğrenmeniz gerekiyor. Örnek olarak C# ile başlamanızı öneriyorum. C# ile basit konsol’a yazdırma komutlarını öprendikten sonra Cheat Engine kullanımını öğrenmeniz gerekiyor (Size tavsiyem YouTube’ye girip How to use Cheat Engine Guided*) yazarak ilgili kanaldaki videoları izlemeniz olacaktır. Bırada en önemli şey İngilizce seviyeniz. Çünkü Türkçe kaynak yok denecek kadar az hatta yok. Aşama 1-
Burada C# mantığını anlayabileceğiniz bir saatlik bir video var. Buyrun izleyin.
Daha sonra konsola yazdırma c# yazarak videoda ablatın şeyleri kendiniz kolaylıkla yapar kullanabilrsiniz.
2- Sıra Cheat Engine kullanımda aşağıdaki videoyu bırakıyorum. Eğer tüm bu dediklerimi caymadan yaparsanız bana özel mesaj atın size site video vb önerisinde bulunurum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Post automatically merged:
Ek olarak söylediklerim İngilizceyi az çok bilen birisi içindir. Lütfen İngilizceniz yok ise önce İngilizce öğrenin.
cs go ne hallere düştü ya üzücühile vb programlar kodlamak istiyorsan cs go gibi oyunlardan başlayabilirsin internetten source'ları bularak kendin editleyip kendini geliştirebilirsin
udemyden c++ dersi alarakYazılım ve kodlama bilmiyorum ama kodun açılımını ve coderların(yazılımcıların) ne olduğunu biliyorum bu işe nerden başlayabilirim bilen kişiler cevaplarsa sevinirim.