- Yasaklandı
eyv kralhelal karşılıksız kalmamış![]()
eyvallahhelallll![]()
zaten gecikme yok? ayrıca GunaUI Bunifu dan kat kat daha iyiBenden sana bir tavsite hileler bölümündeki butonları bunifuimagebutton ile değiştir, bu sayede gecikme vs. olmaz hem daha kullanışlı.
Sen tam nereye dediğimi anlamamışsın heradle ben oyunların hoverlarına dedim. Dikkatli bakarsan.zaten gecikme yok? ayrıca GunaUI Bunifu dan kat kat daha iyi
eyveline sağlık kardeşim anlaşılır olmuş![]()
TeşekkürlerTasarım güzel eline sağlık.
picturebox onlarBenden sana bir tavsite hileler bölümündeki butonları bunifuimagebutton ile değiştir, bu sayede gecikme vs. olmaz hem daha kullanışlı.
Zaten sen sadece tasarım yapıyorsun görünen kadarıyla. Benim gibi Laoder'in çalışması için gereken veri çekme, güncelleme sistemi gibi kodları hazırlamıyorsun.Haklısın 30 dk falan sürdü V1'den ilham alarak yaptım aynı gibi oldu ama biraz daha değişiği geliştirmeyi düşünmüyorum yapıp bırakıyorum , Teşekkür ederim .
Hazırı var 2 tane elimde hepsi farklı farklı tasarım hatta ortak loaderimizda var yayındaydı en son .Zaten sen sadece tasarım yapıyorsun görünen kadarıyla. Benim gibi Laoder'in çalışması için gereken veri çekme, güncelleme sistemi gibi kodları hazırlamıyorsun.
Bu değerlendirme amaçlıdır link yoktur , fakat buna benzer loader var konu linki : https://memoryhackers.org/konular/cheat-loader-c.85119/the link?
Haklısın 30 dk falan sürdü V1'den ilham alarak yaptım aynı gibi oldu ama biraz daha değişiği geliştirmeyi düşünmüyorum yapıp bırakıyorum , Teşekkür ederim .