Cheater VİP Hack V1.5 güncellendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar hilemiz 15.06.2016 tarihinde paylaşılmıştır.

- Hileniz V1.5'e yüksletilmiştir. ve Günceldir

- Bu hilenin özellikleri şunlardır : 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- 1-) Otomatik Bypass.
- 2-) Otomatik Csh-Bin-OBJ Kodu.
- 3-) YP Booster
- 4-) Envanter Hilesinde Değişiklilik.
- Envanter Hilesi Nasıl kullanılır.
- Silah kodlarından istediğiniz kodu seçin. Ve istediğiniz slota yapıştırın. - 
- Mesela Slot1'e yazdıysanız kodu Slot1'i tikleyin Envanteri Aktifleştir'i tikleyin.
- Ve en son Anti-AHH'ı tikleyin her Haritaya girişinizde Anti-AHH'ın tikini kaldırın ve - 
- Tekrar tikleyin.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hilenin Denendiği Windows Sürümleri.txt

Windows 10 (64Bit) Denendi ve Çalışıyor.
Windows 10 (32Bit) Denendi ve Çalışıyor.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Windows 8.1 (64Bit) Denendi ve Çalışıyor.
Windows 8.1 (32Bit) Denendi ve Çalışıyor.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Windows 7 (64Bit) Denendi ve Çalışıyor.
Windows 7 (32Bit) Denendi ve Çalışıyor.

Hilenin Yapılış Şekli Video Anlatım.

Hile Özellikleri Görselde Olduğu Gibidir.

X49Ga3.png

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Not: Hile Alıntıdır Rep Vermeyi Unutmayın Lütfen< :D

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
RE: Cheater VİP Hack V1.3 güncel

kardeşim eline sağlıkta konularını yanlış yere açıyorsun

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI

Arrow' Alıntı:

vallah orenmeye calısıyorum k bakmayın bu arada  konuyu bılıyodum nereye accagmı da heycandan her halde poınt bolumune de tıklamısım nasıl duzeltcez  ve sorun olurmu aceba ?

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

Clanters' Alıntı:
Arrow' Alıntı:

vallah orenmeye calısıyorum k bakmayın bu arada  konuyu bılıyodum nereye accagmı da heycandan her halde poınt bolumune de tıklamısım nasıl duzeltcez  ve sorun olurmu aceba ?

tamam kardeşim zaten konun taşınacak yani wolftü hile hack olduğu bölüme atılacak bidahaki sefere dikkatli olursunuz bu tür paylaşımlar yapıcaksanız  wolftü hileleri & hacks bölümüne  girin biraz aşagıya inin orada gönder butonu olucaktır bu tür hileleri oradan yayınlamalısınız pointerler ve genel tartışma bölümü ayrıdır

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI

Bayserseri' Alıntı:

Arrow' Alıntı:
Clanters' Alıntı:
Arrow' Alıntı:

tamam kardeşim zaten konun taşınacak yani wolftü hile hack olduğu bölüme atılacak bidahaki sefere dikkatli olursunuz bu tür paylaşımlar yapıcaksanız  wolftü hileleri & hacks bölümüne  girin biraz aşagıya inin orada gönder butonu olucaktır bu tür hileleri oradan yayınlamalısınız pointerler ve genel tartışma bölümü ayrıdır

tam çok teşekürler daha dikkatlı olcam  kolay gelsin hayırlı ramazanlar

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

eyvallah kardeşim sanada hayırlı ramazanlar yapamadığınız bir konu olursa yardımcı olurum iyi formlar

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI

Arrow' Alıntı:
eyvallah kardeşim sanada hayırlı ramazanlar yapamadığınız bir konu olursa yardımcı olurum iyi formlar

tamam saol abe

Arrow' Alıntı:

tamam saol abe

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI

Arkadaşlar hile bana aittir..!! Lütfen hilemi paylaşmak istiyorsanız facebook adresinden veya sağdan soldan izin alarak paylaşın seni admine şikayet ettim. gereyinin yapılacağını düşünüyorum..!!

Millete kendi hilenmiş gibi paylasma ilk önce izin al..!!

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI

irexlyys' Alıntı:
Arkadaşlar hile bana aittir..!! Lütfen hilemi paylaşmak istiyorsanız facebook adresinden veya sağdan soldan izin alarak paylaşın seni admine şikayet ettim. gereyinin yapılacağını düşünüyorum..!!

bırader sankı resmı bısey paylasıyomus gıbı  yazma ben sadece forumda  kullanıyorum ısmımı ve kendı dowland lınkımı ve vürüs total  bağlantısından ındırtıyorumburdakı arkadaslara daha guvenlı  hıle yapan cogu arkadasların hılenın ıcıne ıstenmedık programlarvs  zararlıseyler eklerler  ve kullanmak ısteyen arkadaslarlamecburıyetten ındırıp  zordurumda kalıyolar  ben daha guvenlı halegetırmekteyım ve bu sayfada paylasmaktayım hem ne ıznı alcam heryerde paylasılan konular herkese acık yanı  bırde senın vıdeonu atmısım gorselını atmısım ısmın  adresın hep var orda   onemlı bı konuda alıntıdır dıye yazmısım yanı  şikayet etmeden once ıyıce bi düşün derim sana hayırlı ramazanlar dılerım

irexlyys' Alıntı:

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]bu yasak dıyılmı baska sıte  eklemek konuların altına  bırde ben yenı oğrenıyorum yavas yavas ben burda drow hılesını bıle kulanmıyorum yanı sadece sıtede aktıfım tumgun   bu arada ole heybetlı gelmen hos dıyıldı benımde eksıklerım olabnılırlakın sıkayet ettmelerfalan elınebısey gecmez ben yenı hesapla yınegelırım ama kotu nıyetlı dıyılım yanlız mesela gazaz hackın yapımcısı hıleyı ındırtıyo ıcınden 4 adet program yuklendı pcme uzantılar cabası pc kafayı yıyodu ondan sonra hıle masa ustune atabıldım ben bu tur hılelerı  kendı pcmde zarar gorerek ındırtıp  en ıyısekılde sunuyorum bu sayfaya cunku sevıyorum bu sayfayı  sayfanın kotu gosterılmesını ıstemıyorum yanı   guvenılır olsun dıye kendı hesaplarımdan ındırtiyorum ve ındıren arkadaşlarsadece hıleyı ındırtıyo zararlı uzantı ve programları onluyorum. bunuda bılmenı ısterım [/FONT]

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI

Bayserseri' Alıntı:

HİLE GÜNCELLENMİŞTİR TEKRAR İNDİREBİLİRSİN

HİLE GÜNCELLENMİŞTİR TEKRAR İNDİREBİLİRSİNİZ

Hile Güncellenmiştir tekrar indirebilirsiniz beyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...