Hesabın 2018 de açılmış ve ilk mesajın bu konuya hocamhesabım çalındı yüksek ihtimalle bu hileden giren trojan vs ile çalındı
Hesabın 2018 de açılmış ve ilk mesajın bu konuya hocamhesabım çalındı yüksek ihtimalle bu hileden giren trojan vs ile çalındı
kurt olunca hasar veremiyorsan inf ammo yüzüdenknklar çalışan hileler
remote kill
always hs
hasar yedikçe can veren god mode bi nevi
inf ammo
axis hack ( yer altına sokuyo)
ghost master görünmezlik yani
hide itentity kimin öldürdüğünü gizleme öldürünce birini hicbisi saymıyor
aimbot ultra (bozuk)
speed hack oyundan atıyo
respawn insant and death location
chat antiban
yani kısacası legit oynıyım yok girince atıyolar bunlar varsa odadan anlaşılıyo çünkü
birde kurt olunca hasar veremiyonuz
Yes, there are plenty of them, you just need to know where to look.wolftü hilesi kaldı mı ya
ne fark ediyor hocam gördüğüm her şeye yorum yapmam ben hesap çalındı bunu bildiriyorum farklı bir şey yok, ki oyunu açıp hileyi çalıştırınca hile aktıf olmuyor illaki ilk hileyi açıp launchera hesabını girip oyuna giriş yap diyince hile çalışıyor hesap gitti işte yani bot olduğumuz falan yok durum buHesabın 2018 de açılmış ve ilk mesajın bu konuya hocam
bilemiyorum hocam kimsenin ahınıda almak istemem ama hesabı normal şartlarda başka hiçbir yere girmedim oltalama yönetimi olsa diyecem eyvallah joygame harici hiçbir yere girmedim pcde virüste yokbu şekilde birşey olması mumkün değildir lütfen detaylı bakmanı öneririm benim hilede kesinlikle birşey olamaz